GOD LØN: Sangerinde søges til duo, Jylland

Kvinder 20 - 100 år, Jylland

UDLØBET

GENOPSLAG: Sangerinde søges til etableret og seriøs festduo med ca. 40-50 job om året.

Jobbene ligger i primært i Midtjylland, men der kan også forekomme job på Fyn og i Vestjylland/Nordjylland. Gruppen spiller ikke på Sjælland eller i Sønderjylland.

Gruppen spiller festmusik til bryllup, fødselsdage osv. Det er ikke en traditionel ”suppe, steg, is” duo, men en moderne duo med nyere musik på repertoiret.

Der søges en alsidig og sikker sangstemme, da repertoiret er meget bredt.

Du må forvente at skulle synge alt lige fra country over 80ér musik, 90ér musik til nyeste hist fra radioen. Du må gerne kunne spille et instrument, men det er ikke et krav. Sceneerfaring, mikrofonerfaring og liveerfaring vil dog være at foretrække. Det vil være en fordel, hvis du har nogle sange, som du allerede kan, så I blot skal finde en toneart, der passer.

Det vigtigste er din sangpræstation, din scene fremtræden, selvtillid til at optræde i stilfuldt tøj (festtøj) og din evne til at begå dig lejlighedssvarende i selskab med gæsterne. Gruppen optræder altid i pænt selskabstøj og har en imødekommende og positiv indstilling til gæsterne og i særdeleshed værten.

Konceptet er musik til middag og dans, og da du synger til dansen, fra omkring kl. 22.00/23.00 til 01.00/02.00 (kan varierer) skal du være selvkørende.

Din funktion bliver den kvindelige lead-stemme i lydbilledet samt backing vokal.

I synger som udgangspunkt halvdelen af sangene hver, og da der ikke er faste set-lister, kan der forekomme ændringer fra fest til fest.

Du får en god fast løn pr. job!

Gruppen har spillet til fester i over 20 år og har mange faste kunder.

Al bookingarbejde samt vedligehold af musikudstyr skal du ikke tænke på.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID