Kvindelig skuespiller søges til gyserfilm, Nordsjælland

Kvinder 18 - 40 år, Sjælland

UDLØBET

Til en eksperimental gyserfilm om verdens undergang søges der en kvindelig skuespiller mellem 18 - 40 år, der er komfortabel med at være nøgen foran kameraet.

Der søges ikke en model-type, men men en ”normal-type”.

Scenen, der søges til, indebærer at løbe nøgen gennem en skov ved højlys dag, sammen med to andre nøgne kvinder, efter en mand. I skal jagte ham ned og lade som om at I dræber ham på brutal vis.

Hele filmen handler om hvordan alting blir vendt på hovedet, både fysisk og psykisk, i menneskehedens sidste dage.

Scenen er lidt karma-symbolik blandet sammen med "en mands værste mareridt" = grinene, nøgne kvinder (frie af krops-skam og hvad der er "korrekt" for en dame at gøre) der jagter ham. Han har ikke længere kontrollen, han er blot et jaget, såret, dyr.

Filmen vil i sin færdige form være i sort/hvid med skarp kontrast, og meget grynet, så detaljer vil blive sløret. Der vil ikke være fokus på kvindernes køn, der vil være fokus på flugten og det uundgåelige blodbad, men ansøger skal være afklaret med at blive filmet i fuld figur.

Det vil ikke være fjollet splatterfilm, men instruktøren går efter at lave en brutal, men smuk film.

Du kommer til at arbejde med et hyggeligt og seriøst filmhold under sikre rammer.

Optagelserne vil foregå på Nordsjælland i Jægerspris.

Jobbet er ulønnet, men du får naturligvis billetter til premieren, et eksemplar af det færdige produkt og praktisk erfaring til fremtidige jobs.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret