Skuespillere søges til psykologisk thriller, København

Mænd og kvinder 5 - 45 år, København

UDLØBET

Et filmhold fra Københavns Film & Fotoskoles overbygningshold er i gang med deres afgangsfilm, og søger i den forbindelse medvirkende til en kortfilm. 

Der søges skuespillere til følgende roller:
LAURA (kvinde, ca. 20-25 år, gerne korthåret): Filmens hovedrolle. Hun lider af dissociativ identitetsforstyrrelse, og har siddet indespærret i et fængsel i 5 år ved filmens begyndelse.

CLARA (ung pige, ca. 5-10 år): Den ene manifestation af Lauras personlighedssplittelse. Tager form i en ung pige, der repræsenterer Lauras mentale tilstand, da hun myrdede sit første offer.

SIMON (mand, ca. 20-25 år): Den anden manifestation, som Laura udviklede i hendes tid i fangeskab. Viser sig som en ung stærk mand. Tænk Tyler Durden fra Fight Club.

PETER (mand, ca. 30-45 år): Statsansat psykolog, der afvikler eksperimentet. Hans speciale er elektroshock terapi, og drug induced hypnose. Tænk Dr. Chilton fra Silence of the Lambs.

JON (mand, ca. 30-45 år): Arbejder som psykolog i fængslet.

Filmen er en mørk psykologisk thriller, der er en tragisk historie om en berygtet seriemorder (Laura), der er dømt til fængsel på livstid, medmindre hun deltager i et psykisk eksperiment, udviklet af regeringen i et forsøg på at finde en måde at kurere dissociativ identitetsforstyrrelse. Men ikke alt går efter planen, og Laura må dykke ned i de mørkeste dele af hendes underbevidsthed for at finde og udrydde hendes voldelige persona, før den udrydder hende.

Optagelserne vil foregå i uge 20 (d. 16. - 22. maj 2016), på forskellige locations i København. Præcist tidspunkter vil tilrettelægges, når rollerne er castet.

Castingen vil finde sted mandag d. 9. maj og tirsdag d. 10. maj 2016 i Valby.

Projektet er desværre ulønnet, men der vil blive dækket transportudgifter og forplejning på settet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID