FOR ALLE: Single mænd og kvinder søges til TV2 datingprogram, HELE LANDET

Mænd og kvinder 22 - 38 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du mellem 22 og 38, single, og synes din mor du er både klog, fræk, spændende, humoristisk og charmerende. Føler du dig klar til at møde andre af Danmarks mest attraktive singler, der ligesom dig er på udkig efter den næste helt rigtige for dig?

Så er du måske en af dem vi søger til et nyt sjovt dating- og underholdningsprogram på TV2, hvor der er mulighed for at score sig en date, med hvad der måske kan vise sig at være din nye partner…

Vi leder efter vidt forskellige og gerne kontrastfyldte typer. Så uanset om du er akademiker, kassedame, stor kunstner eller P-vagt skal du bare melde dig… Gemmer der sig en lille poet bag musklerne og tatoveringerne eller en hardcore pladesmed bag de lange øjenvipper eller lignende, så er du særligt velkommen.

Du kunne sikkert ikke finde på at melde dig til de klassiske reality-dating-jagten på den eneste ene-programmer.  Til gengæld ville du let kunne fylde en halv time med sjove, spændende, skæve og også gerne pinlige anekdoter om dig selv – med andre ord: du har en masse at byde på, modet til at stå frem og med et glimt i øjet sige ”her er jeg !”.

Send en mail med oplysninger om navn, alder og foto – samt lidt om dig selv til single@blu.dk eller ring til Redaktionen på 40778833

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID