Skuespillere søges til novellefilm, Århus

Mænd og kvinder 20 - 30 år, Århus

UDLØBET

2 mandlige, og 1 kvindelig skuespillere i alderen 20-30 år søges til en novellefilm der skal skydes i uge 33 (11. - 17. august 2008).

Kort om filmen.
Genren kan betegnes som en nedtonet komediefilm.
Den omhandler Martin, der med sin gode ven Lasse har påtaget sig den opgave at bevise at der findes liv i rummet. De 2 har simpelthen planlagt hvordan de vil lave en dokumentarfilm om dette, og håber selv at møde rumvæsner og fange dem på film. Undervejs møder de (blandt andet) Sofie, som slutter sig til dem. Lasse bliver straks forelsket i Sofie, hvilket er en torn i øjet på Martin. Dog viser det sig, at Sofie er den brik der skal til, før Martins ønske om at finde liv i rummet, kan gå i opfyldelse.

Rollerne:

Martin:
er typen der lever for sin passion... Liv i rummet. Han har en mening om alt, en skarp mening og er aldrig ligeglad. For sig selv kan han ikke rigtig noget, han er lidt ved siden af resten af verden og derfor er han hjælpeløs uden Lasse ved sin side. Dog har han passionen - gløden - energien der gør at seeren vil elske ham og blive medtaget af hans passion samtidig med at han til tider virker decideret barnlig.

Lasse:
kan bedst beskrives som godhjertet. En venlig og rar person alle kan lide. Han har ikke en passion som Martin, men har begge ben på jorden og hjælper derfor Martin igennem deres søgen. Han indeholder en styrke i form af sin stilhed (sammenlignet med Martin der snakker hele tiden) som han ikke selv kender til. Han er i og for sig meget afklaret med sig selv. Lasse kan være en svær rolle at spille, da han som sagt er meget stille, men er den person seeren i løbet af filmen skal åbne sine øjne op for, og ende med at holde lige så meget af som Martin.

Sofie:
er en selvstændig person. Hun tør stille spørgsmål ved Martin (noget han ikke er vant til fra Lasses side). Hun ser styrken og godheden i Lasse med det samme, og bliver forelsket i ham. Hun kan beskrives som det "normale" menneske, der træder ind i Martin og Lasses verden, og ender med at blive en del af den på sine egne vilkår. Skuespilleren der skal spille Sofie - skal kunne spille en glad, rolig pige - som forføre uden på nogen måde at være forførisk.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID