Kom til test-optagelser hos DR, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Onsdag d. 20. april kl. 16:30 i DR Byen i København laves den første prøve på DR1s nye, store fredagsprogram "Alle Mod 1". Derfor inviteres et mindre, eksklusivt test-publikum i studiet.

Det hele tager mellem to en halv og tre timer. Børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Der vil være øl og vand i forbindelse med optagelserne. Det er gratis at komme med.

Værterne på "Alle Mod 1" er Mads Steffensen og Joakim Ingversen. ‘Alle mod 1' er et helt nyuviklet dansk koncept, hvor der quizzes om udfaldet på skøre, vilde og spektakulære eksperimenter og optrin, som man i studiet oplever på nærmeste hold.

Publikum til disse prøver er en eksklusiv gruppe, som får en særlig oplevelse af TV-Bag-Kameraet. Man ser rigtige TV-prøver, som offentligheden normalt ikke har adgang til. DR beder derfor om din diskretion og bedste samarbejdsvilje - stemningen bliver hektisk, men det bliver også hyggeligt, spændende og sjovt.

Hvis du vil være med, så send en mail til quiz@tvpublikum.dk
Husk at skrive:
- Dit fulde navn
- Det antal pladser, du ønsker
- Dit telefonnummer

Når der er reserveret plads til dig, modtager du en mail med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse, og det kan godt tage nogle dage, før du får svar.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID