Engelsktalende skuespillerinde søges til horrorfilm, København

Kvinder 18 - 30 år, København

UDLØBET

Engelsktalende skuespillerinde mellem 18 og 30 år søges til filmoptagelser i april 2016.

Der skal optages en del improvisation-scener mellem to ødelagte individer (to piger), der filmer deres hverdag med selvdestruktion, sprut og MORD! Der er intet manuskript og alt skal improviseres ud fra nogle guidelines.

Du kommer til at spille sammen med en anden skuespillerinde, hvor I vil få udstyret et kamera og så går det ellers ud på, at filme hinanden i de situationer i bliver sat i. Her er tale om karakterer, der er på randen til selvmord og via en hård facade, skjuler den sorg de begge har. Derudover er begge karakterer koldblodige mordere, der nyder synet af andres lidelser.

Optagelserne foregår over 3-4 dage i april 2016 i København, så du skal være ledig her. Endelig dato bliver fastsat mellem producent og skuespillere.

Optagelserne er af ekstrem foruroligende karakter, så du skal være klar på at smide hæmninger og give dig 100%. Endvidere er det vigtigt, at du kan improvisere på engelsk uden en markant dansk accent.

Optagelserne bliver en del af et større spillefilmsprojekt, der omhandler menneskets ondskab. Filmen udkommer senere på året og bliver vist på internationale filmfestivaler.

Filmen instrueres af Kasper Juhl, der senest har stået bag den prisvindende spillefilm ”Gudsforladt”.

Der kan desværre ikke tilbyde nogen løn, men alle på produktionen arbejder gratis.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret