Hovedroller og biroller søges til kortfilm, Ebeltoft

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Jylland

UDLØBET

Et filmhold fra Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft skal til at lave en afgangsfilm, og søger derfor skuespillere til hovedroller og biroller til kortfilmen Basic Skills.

Der filmes i perioden den 4. - 8. april 2016. Jobbet er ulønnet, men der vil blive sørget for mad, transport og andre evt. udgifter.

Kort om filmen:
Basic Skills er en historie om ikke at indfinde sig efter de sociale normer og det enorme forventningspres, både samfundet og ens omgangskreds pålægger en. Det er et drama med en del komiske elementer - nogle mere absurde end andre.

Sarah har skaffet Emma en jobsamtale, men Emma beslutter sig for, ikke at tage dertil og tager i stedet for ud i byen,  og gør, hvad hun har lyst til. Hun tager i biografen, hvor hun spiser morgenmad i mørket; hun hjælper en gammel dame med sine indkøb og hun køber nogle bøger i hendes stam-antikvariat. I mellemtiden finder Sarah ud af, at Emma ikke er taget til jobsamtalen. Senere skal Emma til middagsselskab ved Sarah og hendes prætentiøse venner. Emma tager en kæmpe skål hummus med. De skal have sushi. Det eskalerer, da Sarah konfronterer Emma med, at hun ikke tog afsted.

Der søges skuespillere til følgende roller:

Emma: En kvinde på 25 år, der ikke vil indfinde sig med de sociale normer og hendes omgangskredses forventningspres. Hun er indadvendt, men ikke hverken genert eller usikker. Hun synes bare ikke, at andres ambitioner og interesser er for hende. Hun bruger sin tid på, hvad mange andre finder underligt, men det er mere vigtigt for hende at gøre, hvad der gøre hende glad end at leve op til andres forventninger.
Sarah: En kvinde på 25 år. Emmas veninde siden gymnasiet. Hun er en ambitiøs, karriere-minded kvinde, der foretrækker struktur og orden. Hun har givet afkald på en karriere indenfor det kreative til fordel for et job i en større korporation. Hun er meget ansvarlig og tryghedssøgende og adlyder derfor de sociale normer.

Sarahs prætentiøse venner:
Viola: En kvinde på 26 år. Hun er fordømmende overfor mennesker, der ikke deler hendes livsmentalitet. Hun har en forkærlighed for sladder og snager i andres privatliv.
Karl: En mand på 28 år. Han er fordømmende overfor mennesker, der ikke deler hans livsmentalitet. Han påtager sig andres meninger, da han ikke selv er i stand til at danne sig nogen.
Jakob: En mand på 27 år. Han er blevet indlemmet i den prætentiøse, pseudo-intellektuelle gruppe af venner, men han er reelt et sympatisk menneske. Han ville ønske, at han havde haft mod nok til at forfølge sine drømme indenfor musikken.

Biroller:
Agatha: En kvinde på 75 år. Emma hjælper hende med at bære hendes indkøbsposer indenfor. Hun er en atypisk, ældre dame, der strikker imens hun ser skateboarding i fjernsynet.
Cornelius: En mand i halvtredserne. Han arbejder i et antikvariat. Han er sympatisk og vittig og har et godt forhold til Emma, der tit kommer og køber bøger.
Statister: Tre unge fyre i alderen 18-21. De bor i den studielejlighed, hvor Emma har et værelse. De drikker øl og ryger.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID