LØN: Telmore reklame søger skuespillere og statister, København

Mænd og kvinder 20 - 40 år, København

LØN UDLØBET

Skuespillere/statister søges til en Telmore reklame til optagelser en dag i løbet af uge 14 og 15 (4.- april - 17. april 2016)

Der søges generelt personer med kant og med et cool udseende. 

Der søges følgende:

- 10 unge cool statister/statist i starten af 20erne. Rollerne er en gruppe unge mennesker, som er til en privatfest.

- En sort mandlig skuespiller/statist midt i 30'erne. Rollen er en mand, som står op og tisser og rammer ved siden af, da han koncentrerer sig om sin telefon.

- En cool kvindelig skuespiller/statist midt i 30'erne med langt hår, der kan sættes i en hestehale, med en fyldig barm. Rollen er en kvinde, der er ude og løbe og holder sin telefon, som hun hører musik, iført bla. en sport-bh.

- En cool mandlig skuespiller i starten af 2'0erne, han skal være lille og kan agere nørdet. Rollen er en ung fyr, som har øvet sig på at få basketbolden i kurven, han sætter telefonen op for at filme det, men den vælter idét han scorer.

- En kvindelig skuespiller/statist i start 30'erne med stort krøllet rødhåret, som skal spille nybagt mor.

- En asiatisk mandlig skuespiller/statist i starten af 20'erne. Rollen er en fyr, der har lagt sig under glasbord med telefonen pegene nedad.

- Cool kvinder i slutningen af 20'erne start 30'erne. Rollen er en kvinde, der har sat telefonen på sin laptop, for at skjule, at hun ser serier.

- Cool mandlig skuespiller/statist i slutningen af 20'erne start 3'0erne. Rollen er en ornitolog, som tager billede igennem en kikkert.

- Cool mænd og 1 cool kvinder i slutningen af 20'erne start 30'erne.

Jobbet er lønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID