Hovedroller søges til afgangsfilm, Ebeltoft

Mænd 24 - 45 år, Jylland

UDLØBET

Til en afgangsfilm fra European Film College søges der hovedroller.

Filmen skal optages i perioden fra d. 4. april til d. 10 april 2016 i Ebeltoft.

Filmen hedder INTERGALAKTISK FLYTNING A/S og er en dansk sci-fi komedie, der foregår ude i en mørk og dyster fremtid. Kortfilmen bliver 10 minutter lang.

Projektet er ulønnet, da vi er tilknyttet skolen, derfor arbejder vi med et minimumsbudget, men du får selvfølgelig betalt transport, kost og logi.

Der søges skuespillere til følgende roller:

LASSE:
Lasse er en normal bygget mand med kortklippet hår. Han er i alderen 24-32 år. Han er født og opvokset i Danmark og har en meget dansk, arrogant attitude. Han har haft en turbulens barndom, og har derfor siden hans ganske barndom været vant til at tage sig af sig selv. Han arbejder for et meget lille flyttefirma med sin kollega Waheed, som han har kendt siden han var 6 år gammel. Skuespilerfaring er nødvendig for rollen.

WAHEED:
Han er en lille 28 årig mand, som altid går i hængerøvsbukser og bærer en tophue. Han er meget opmærksom på, hvordan han ser ud og han kan blive beskrevet som en smart-ass. Han er typen der altid tænker at han har alting under kontrol, men ofte, er tilfældet det stik modsatte. Han har en anden etnisk baggrund fra et øst-europæisk land (intet specifikt land). Skuespilerfaring er nødvendig for rollen.

ISAMU:
Isamu er den bindegale drag queen mafia boss som er Lasse og Waheeds chef. Han er ejer af en kæmpe mafia borg, hvor han bestyerer flere firmaer fra og har derfor en masse magt. Han er i alderen 38-45 år gammel. Han laver en masse ting og er involveret i mange kriminelle forbrydelser. Han er benhård, og han finder sig ikke i at blive talt ned til. Han har en alien sekretær Schanelle, som han elsker at hundse rundt med. Skuespilerfaring er nødvendig for rollen.

VAGTER:
Der søger 4 muskuløse mænd med hårdt udseende i alderen mellem 24 - 35 år. Det er en fordel, hvis du har erfaring med stunts/stage fight, men det er ikke en nødvendighed.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID