Sanger-bootcamp, Møn

Mænd og kvinder 15 - 27 år, Hele landet

UDLØBET

Vil du med til sangerbootcamp i juli måned på Møn? Har du lyst til at arbejde intensivt med din teknik, så du kan koncentrere dig om dit helt personlige udtryk? Har du lyst til at arbejde med rytmiske fraseringer - både kropsligt og musikalsk? Har du lyst til en hel dag med stomp-eksperten Mikkel Scnettler? Har du lyst til en en hel dag med professionelt band og mulighed for at være med til synge koncert i Stege? (- det er naturligvis frivilligt) Så er det nu du skal slå til!

Udover ovenstående er der individuel sangundervisning hver dag udformet som masterclass, der er mulighed for at deltage i nodelærekursus (frivilligt) og er man en nodehaj allerede, er der mulighed for at arbejde med en koreograf.

Der tilstræbes at hver enkelt elev får et intensivt og dybdegående forløb og derfor er holdstørrelsen begrænset til 16 deltagere.

Pris: 2800 indkluderer: kost, logi, undervisning, festmiddag og vin efter afslutningskoncerten. 2300 kr hvis du er på SU eller kontanthjælp.

Aldersgruppe: 15 - 27 år.

Niveau: Da der er fokus på den enkelte elev, er alle niveauer velkomne.

Der betales 500 kr ved tilmelding - restbeløbet betales senest d. 1. juli.

Om lærere:

Christina falk Nielsen
Sanglærer og leder af SingIn body. Certificeret lærer i Anne Rosing Metoden og uddannet i musik og teater på Københavns universitet. Modtager af Artist forbundets store solistlegat. Christina har arbejdet med solister på alle niveauer og er meget optaget af at hjælpe den enkelte sanger til at finde sit helt personlige klang og indviduelle kunstneriske udtryk. Christina er derudover selv udøvende sanger og giver koncerter i både ind og udland.

Mikkel Schnettler
Mikkel er uddannet på Rytmisk konservatorium i København og tilknyttet Gentofte musikskole. Derudover giver han stompworkshops over hele landet og er selv udøvende musiker i mange konstellationer, feks gruppen We are agents.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID