Sjove mennesker søges til festugerevyen, Århus

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Århus

UDLØBET

Har du lyst til at deltage i en af festugens ældste traditioner, så er det nu du skal melde dig til Festugerevyen 2016.

Har du et glimt i øjet, lyst til at underholde og har du en ustyrlig lyst til at få folk til at grine, så er det nu du skal frem i lyset. Der søges glade og ambitiøse amatører. Skuespillere der vil være med til at skabe den helt perfekte revy. Et show der vender op og ned på festugen.

Auditionen foregår d. 14. og 15. marts 2016. Begge dage i tidsrummet kl. 18-21. Du vil først komme ind i hold og derefter enkeltvis. Du kan enten komme på kl. 18.00, 19.00 eller 20.00.

Folk i alle aldre over 18 år er velkomne til audition.

Til audition skal du forberede dig på følgende:

Sang:
Du skal forberede en dansk sang. Du bedes sende noderne af den selvvalgte sang, hurtigst muligt. Allesenest en uge før audition. Tag et eksemplar af noderne til med auditionen.

Monolog:
Du skal forberede en tekst på max. 3 minutter. Det kan være en monolog (gerne humoristisk), en sjov historie eller længere vittigheder.

Dans:
Til audition vil der også være en fælles danse- og bevægelse-session. Mød op i tøj du kan bevæge dig godt i. Der lægges generelt vægt på udtryk og personlighed, frem for teknik og erfaring. Det er dog et plus.

Der vil være prøver fra maj 2016. Ferie fra midt juni til midt juli. Intens prøve forløb i august. Premiere 19. august 2016. Spilleperiode frem til 4. sep. 2016 (Hver aften, med enkelte undtagelser) 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID