FOR ALLE: Folk med stjernedrømme søges til reportageserie

Mænd og kvinder 12 - 50 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Drømmer du om at slå igennem som skuespiller, standupper, danser eller model, så har Sand TV brug for dig.
 
Sand TV søger talentfulde personer, der står midt i jagten på deres store drøm; en karriere som skuespiller, standupper, danser eller model.
 
Du er målrettet i din jagt på at slå igennem, du lever 100 procent for, at din drøm skal gå i opfyldelse, og du er aktiv i din søgen efter auditions, prøvefilmninger, statistjobs og open-mike arrangementer m.m., hvor du kan vise dit talent frem.
 
Sand TV vil beskrive en række ambitiøse, talentfulde personers liv i en ny reportageserie, der vil bringe danskerne helt tæt på, hvad man går igennem for at kunne leve af sit talent. Serien vil blive optaget henover sommeren.
 
Hvis du vil vise, hvad du gør for at få din drøm til at gå i opfyldelse, skal du skrive til Sand TV og fortælle om dine drømme og ambitioner, hvad du gør for at få drømmen til at gå i opfyldelse og lidt om dig selv, bopæl, familie, alder osv.
 
Skriv til stjerne@sandtv.dk - jo bedre beskrivelse af din drøm, og hvad du gør, jo større er chancen for, at det bliver dig, vi vælger at følge. Husk at vedhæfte et billede af dig selv.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID