Forside > Castings & auditions

DR1 SØGER TRANSVESTITTER OG CROSS DRESSERE, HELE LANDET

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du lyst til både at være mand og kvinde? Skifter du identitet? Føler du dig ind imellem - eller hele tiden - tiltrukket af at gå i det modsatte køns tøj?

Til ny dokumentarserie på DR1 søges der kontakt med transvestitter, der har lyst til at fortælle om lysten til at lege med kønsidentiteten.

Hvilket indhold giver det i livet? Er det ok at være åben om det? Oplever du forståelse fra folk omkring dig? Ved dine venner, familie og kolleger at du ind imellem klæder om og forandrer dig til ukendelighed? Eller oplever du tabu omkring det? Har du forsøgt at skjule det?

Transpersoner - altså tranvestitter og transkønnede - er tidligere blevet set som en gruppe af seksuelle afvigere. For 50 år siden var det ulovligt for mænd at gå i kvindetøj på gaden. Tiderne er skiftet.  I Danmark er det for nylig blevet muligt at skifte køn juridisk, og modemagasinet Cover havde for første gang en transkønnet på forsiden. Transpersoner er på vej ud af mørket, væk fra stigmatiseringen og på vej ind i vores allesammens bevidsthed. Alligevel kan det være vanskeligt for transvestitter/cross dressere at være åbne omkring deres identitet(er). Selvom vi skriver 2015 kræver det sin mand, at lege med normerne og bryde med hvordan en ”rigtig” mand ser ud. Nogle ægtefæller og børn har svært ved at vænne sig til, at deres far og mand også har lyst til at gå i høje hæle. Det gør at mange går med hemmeligheden i skjul og ikke tør dele det med andre.

Har du lyst til at være med til at bryde tabuer og gøre folk klogere? Vil du vide mere så kontakt: tinabremer@mail.dk

Casting udløbet