Forside > Castings & auditions

AUDITION TIL SHREK, NORDSJÆLLAND

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Teatergruppen mastodonterne søger skuespillere, sangere og dansere til Shrek - the musical.

Auditions afholdes:
9. + 10. januar 2016 i Frederiksborg Centret, Hillerød
16. + 17. januar 2016 i Tivoli/København

Forestillingen:
Shrek er en ildelugtende trold, som bor alene i sin sump. En dag bliver sumpen invaderet af en stor flok eventyrvæsner, som er blevet forvist fra byen Duloc af den onde Lord Farquaad. Opsat på at få sin sump tilbage drager Shrek og hans irriterende følgesvend, Æsel, afsted for at møde Farquaad. Den onde Lord har ét krav, hvis Shrek skal have sin sump tilbage: Shrek skal finde og redde den smukke Prinsesse Fiona, så Farquaad kan gifte sig med hende. Det bliver begyndelsen på et eventyr, som slet ikke går som planlagt…

Musicalen er baseret på den Oscar-vindende DreamWorks-animationsfilm Shrek, og har blandt andet gået sin sejrsgang på Broadway og i London. Forestillingen skal spilles i efteråret 2016. Først i Hillerød i august/september og derefter i Tivolis Koncertsal i efterårsferien.

Audition:
Første audition-runde er en sang-audition. Ved tilmelding krydser man de roller af, man ønsker at gå til audition på. Man får tilsendt noder og dansk sangtekst som passer til de ønskede roller. Man får ved tilmelding tilsendt præcis dato og mødetidspunkt for audition.

Hvis man går videre:
Går man videre fra første audition, skal man deltage i workshop d. 23. og 24. januar 2016, hvor I både synger, spiller teater og danser. Herefter fordeles alle roller.

Prøveforløb:
Prøverne foregår i Mastodonternes store øvelokaler i Hillerød. Der prøves hver onsdag fra februar 2016 til august 2016. Hele juli er der dog sommerferie. Solister øver også om mandagen, men efter specifik prøveplan, så det er ikke hver mandag. Dog kan de bærende roller godt regne med, at det bliver til en del mandage.Derudover forekommer der en række øveweekender, som du vil få nærmere information om efter auditionen.

Læs mere om rollerne og tilmeld dig her:

http://www.mastodont.dk/shrek/audition.asp

Casting udløbet