Forside > Castings & auditions

STATISTER SØGES TIL KORTFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 35 - 45 år, København

UDLØBET

Et filmhold fra European Film College er i gang med et større kortfilmsprojekt, der skal filmes i København fra d. 13. december til d. 15. december 2015.

I denne forbindelse søges der mandlige og kvindelige statister i alderen 35 - 45 år, der skal deltage den største scene i filmen, hvor klimaks også udspilles. Scenen skal optages i en villa i Charlottenlund søndag d. 13 december 2015.

Statisterne skal spille vennepar til hovedkarakteren Anne Mette. Historien foregår i et højt klassemiljø, så karakterne skal have pænt tøj på og stylet hår og make-up. Det er ikke alle karakterer, der har replikker, men alle har en vigtig rolle i filmen.

Kort om filmens handling:
Filmen tager afsæt i år 2001 og omhandler en mor, Anne Mette, der bor sammen med sine to sønner i en stor villa i Charlottenlund. Moren oplever omkostningerne af en manglende kommunikation med sine to børn, under en vennemiddag i sit hus. Hendes to sønner laver nemlig ‘aftenens show’, hvoraf filmens titel også kommer, som er en forestilling drengene laver med legetøj, der handler om 9/11. Filmen vil sætte fokus på flere forskellige aspekter i forhold til kommunikation, sorg og en facade, som man ikke ønsker at bryde. Ydermere er filmens tema og emne utrolig aktuelt og det forsøges at sætte billeder på nogle af de ord, som kan være svære at snakke om.

Dette er et skoleprojekt, hvilket betyder, at der lige nu er et minimumsbudget, og at det derfor på dette tidspunkt ikke er muligt at tilbyde en løn. Filmholdet er i gang med at søge finansering til dette kortfilmsprojekt, og hvis dette sker, vil de som en selvfølge tilbyde en løn, men som udgangspunkt er dette ikke en realitet.

Der vil blive sørget for transport, kost, forplejning og alle omkostninger dertil.

Casting udløbet

Ansøg