Forside > Castings & auditions

SKUESPILLER SØGES TIL GYSERKORTFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 15 - 17 år, København

UDLØBET

Til en gyser-kortfilm søges der skuespillere i alderen 15 - 17 år til hovedrollerne som Oliver, Sigurd, Kristine og Emilie.

Oliver er den populære dreng i klassen, den seje og ham der har styr på det hele. Det er hans idé at tage afsted. Han kan godt lide Kristine.
Sigurd er lidt mere stille og nørdet. Han er lidt usikker omkring at tage afsted. Han er Olivers bedste ven og vild med Emilie.
Kristine er den populære pige. Alle drengene (næsten) er vilde med hende. Hun er meget bestemmende. Hun er vild med Oliver.
Emilie er den pæne pige. Hun kommer aldrig i problemer og er lidt akavet. Kristines bedste veninde. Hun kan godt lide Sigurd.

Filmen handler om fire venner, to piger og to drenge, der beslutter sig for at tage ud i en skov og lede efter en grotte. De leder indtil det bliver mørkt, og en af drengene skal så lige tisse. Imens han er væk beslutter de tre andre sig for at løbe lidt væk for sjov, men da der er gået noget tid og de stadig ikke er blevet indhentet af den sidste, går de tilbage for at finde ham, men det eneste de finder er hans taske på jorden...

Jobbet er desværre ulønnet, udover erfaringen selvfølgelig.

Casting bliver holdt onsdag d. 9. december 2015, mellem 10.00 og 15.00.

Optagelserne kommer til at foregå i uge 51 (14. - 20. december 2015), og muligvis starten af 52, men de præcise dage og tidspunkter er ikke fastlagt endnu. Det bliver fra ca. kl. 14-15 til en gang om aftenen, og eventuelt i weekenden også. Der kommer mere information om det, når det er fastlagt.

Casting udløbet

Ansøg