Hovedroller og biroller søges til kortfilm, Ebeltoft

Mænd og kvinder 13 - 55 år, Jylland

UDLØBET

Skuespillere søges til kortfilm af elever fra European Film College i Ebeltoft.

Filmen fortæller historien om Thomas og Chris, hvis fælles bedste ven, Jens, begik selvmord nogle måneder forinden historien finder sted. De to drenge kommer fra forskellige baggrunde, hvilket resulterer i, at de håndterer tabet af Jens på vidt forskellige måder. Det udløser en konflikt imellem dem. Filmen dykker ned i de dynamikker og mekanismer, det at behandle sorg i en teenagers krop sætter gang i.

Der søges skuespillere til følgende roller:
- En teenage-dreng til Thomas: 13-17 år, vellidt, følsom dreng, lidt indadvendt, vokset op i trygge omgivelser med kærlige og nærværende forældre.
- En teenage-dreng til Chris: 13-17 år, har en facade og deler ikke sin frygt og bekymringer, da han i høj grad er præget af sin opvækst med kun sin far i huset, der sjældent er der for ham.
- Teenage-drenge til Martin, Nikolaj og Oskar: Alle 13-17 årige drenge. Thomas og Chris' svømmekammerater, der opfører sig som gængse teenagedrenge med snak om piger.
- En kvinde til Anne-Mette: 35-55 år: Thomas' mor, sød og kærlig, forstående. Hun har et ærligt forhold til sin søn, spørger ind og lader ham vide, at hun er der for ham.
- En mand til Morten: 35-55 år: Thomas' far, også en meget kærlig far, der dog i højere grad viser omsorg gennem omsorg som at køre Thomas til de ting han skal, lave hans livretter og låne penge ud i ny og næ.
- En mand til Jonas: 23-50 år: svømmetræner for drengene.

Der gives desværre ingen løn, da det er en mindre produktion med et lille budget. Kost og logi vil dog være inkluderet.

Casting foregår fra 3. december 2015 i Ebeltoft, Jylland.

Produktionen foregår fra 12.-16. december 2015.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID