Forside > Castings & auditions

PUBLIKUM SØGES TIL PORTRÆTPROGRAM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Mandag d. 7. december 2015 kl. 15:15 på Østerbro i København optages første afsnit af en række portrætprogrammer til TV2 Charlie.

Programmets hovedperson er Uffe Ellemann-Jensen, som hyldes for sin store personlighed, og for alt det, han har betydet for Danmark.

Det bliver sjovt og hyggeligt, og på gulvet ser man bl.a. to danske skuespillere, som dyster om at lave den bedste parodi på Uffe. Senere i programmet kan man opleve Uffe selv på slap line.

Du kan sidde med på publikumspladserne, hvis du har lyst til at få et godt grin sammen med Uffe Ellemann-Jensen, værterne Camille Miehe-Renard og Jarl Friis-Mikkelsen, og to af Danmarks bedste Uffe-parodister.

Der bydes på øl, vand og kage, det er gratis at være med på publikumspladserne, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Sluttid er omkring kl. 18:15.

Hvis du vil bestille pladser, så send en mail til charlie@tvpublikum.dk

Husk at skrive:
-Dit fulde navn
-At du vil se Uffe
-Det antal pladser, du ønsker
-Dit telefonnummer

Når der er reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse, og det kan godt tage nogle dage, før du får svar.

Casting udløbet