Singler søges til nyt datingkoncept, Østrig

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

GAVE UDLØBET

Er du vild med skiferie og er du single? Så er dette måske noget for dig.

Den østrigske vintersportsregion SalzburgerLand og Sjællandske Nyheder (Sn.dk) vil med et nyt koncept matche danske singler på en fire dage lang date i de østrigske alper.

Valg af feriedestinationer kan betyde meget i et forhold. Er du til fart og ski, mens din partner foretrækker en afslappende strandferie, får forholdet hurtigt problemer. Netop den udfordring forsøger den østrigske vintersportsregion SalzburgerLand og Sn.dk nu at løse.De har således sat sig for at matche fire danske par, som får mulighed for at date, feste og stå på ski i danskernes foretrukne skiregion i Alperne.

Bliver du valgt, skal du på et fire dages ophold i en af SalzburgerLands regioner. To par skal til Zell am See-Kaprun, og yderligere to par skal til Obertauern. Opholdene foregår på de fire-stjernede Hotel Stadt Wien i Zell am See-Kaprun og Alpenhotel Perner i Obertauern.

Du får betalt flyrejse t/r, hotel, halvpension og liftkort. Deltagerne står selv for yderligere forplejning og behørig rejseforsikring.

Opholdet finder sted fra den 23. januar til 26. januar 2016.

Deltagerne forpligter sig til at stå til rådighed for interview med sn.dk før, under og efter rejsen.

Deltagerne forpligter sig til at formidle deres oplevelser under rejsen via fotos, dagbog og en daglig videolog og giver samtidig tilladelse til, at materialet må bringes på sn.dk og i dagbladene Dagbladet, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske.

De i alt otte udvalgte vindere rejser sammen i to grupper af fire.

Om SalzburgerLand
SalzburgerLand er danskernes foretrukne vintersportsregion i Alperne. Det står klart via det officielle østrigske analyseorgan Statistik Austria, der har opgjort overnatningstal fra vintersæsonen 2014/2015. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Wagrain-Kleinarl, Zell am See-Kaprun, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, Gastein og Obertauern. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 km pister i alle sværhedsgrader, hvoraf de cirka 80 procent råder over moderne snekanoner og således har optimal snesikkerhed.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID