Skuespillere og Statister søges til afgangsfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 30 år, København

UDLØBET

Til en afgangsfilm på Københavns Film- og Fotoskole, søges M/K skuespillere og medvirkende i alderen 20 - 30 år til at spille festdeltagere.

Skuespillerne får enkelte, men centrale, replikker. Hvorimod de medvirkende blot skal hygge sig, mingler og danse - hvad man nu engang gør til en fest.

Optagelserne vil foregå om i en stor villa om aftenen i Charlottenlund - over 6 timer - den 27. november 2015.

Den færdige film vil blive vist den 16. december 2015 i Grand Teatret. Efterfølgende vil den evt. blive sende til diverse kortfilmskonkurrencer.

Der kan ikke tilbyde løn, men der vil selvfølelig både være mad og drikke + transport til og fra location. Kortfilmen vil kunne bruges til CV eller portfolio, da der naturligvis leveres en kopi af materialet efter endt produktion. Forvent at filmen har en spillelængde på den gode side af 20 min.

Kortfilmen handler - kort fortalt - om en ung Københavnsk mand i 20’erne, som føler sig fremmedgjort og ensom i sin tilværelse. Hans drømme er forliste, og han beskæftiger sig derfor med salg af stoffer, for at få anderkendelse og opmærksomhed i de kredse han færdes i. Vi følger ham en aften, hvor han mister sin eneste gode ven til de stoffer han selv sælger, og derfor må lave en kraftig revurdering af den retning hans liv har taget.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID