Unge statister søges til langfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 25 år, København

UDLØBET

I forbindelse med optagelserne til langfilmen ’Asmodeus’ af Jonas Kærup Hjort fra Den Danske Filmskole søges der unge statister mellem 20-25 år til en scene i Bolsjefabrikkens smukke omgivelser på Ragnhildgade 1, 2100 KBH Ø.

Der optages mandag d. 23. november 2015 fra kl. 9:00 - 18:00.

Pitch:
Andrias lever et stille liv i en biograf, hvor han arbejder og bor. Han lever med en hemmelighed, om at han har voldtaget nogle piger. Andrias opholder sig mest i mørket og han føler sig usynlig blandt andre mennesker. En dag i biografen dukker en ung kvinde, Kamile, op og leder efter arbejde. De falder i snak og Andrias føler sig tiltrukket af hende. Dagen efter ender de på en date sammen, som giver Andrias store udfordringer med sine drifter. Han vil gøre alt for at undertrykke dem, for at undgå at gøre Kamile fortræd. Samtidig kæmper han med stigende mavesmerter.

På baren er Andrias og Kamile ude på date sammen. De er begge fulde og Andrias er nervøs for hvor daten bringer dem hen og midt i scenen indtræder, til Andrias' skuffelse, en af Kamiles gamle kollegaer. Andrias bliver upassende.

Der er brug for spændende unge statister, der kan være med til at gøre scenen levende - nogle som gæster, andre som bartendere.

Det er ulønnet, men der vil selvfølgelig være forplejning og god behandling på dagen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID