Publikum søges til Jarls Quiz show, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vil du se Jarl rulle sig ud i selskab med en række af de mest elskede danske kendisser i nye afsnit af et af TV2 Charlies mest populære programmer? Så har du chancen nu.

Der er live-orkester og masser af humor i studiet, når to hold af kendte gæster dyster mod hinanden i den humoristiske musik-quiz Jarls Quiz Show - selvfølgelig under kyndig ledelse af Jarl Friis-Mikkelsen.

Gæsternes navne er endnu en velbevaret hemmelighed - hvem der besøger os på de forskellige programmer kan derfor ikke på forhånd oplyses.

Tidligere har de haft besøg af blandt andre Kurt Ravn, Dario Campeotto, Birthe Kjær, Julie Berthelsen, Brødrene Olsen, Per Pallesen og Bent Fabricius Bjerre - og årets optagelser igen byder på en perlerække af de mest elskede danske kendisser.

Det er gratis at sidde med i publikum, og I bydes på øl, vand og snacks undervejs. Man overværer to optagelser - imellem dem er der en pause, hvor der bydes på en let sandwich.

Der optages på Østerbro, og man skal være mindst 12 år gammel for at være med.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til quiz@tvpublikum.dk

Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, ønsket dato og dit telefonnummer, så skriver de tilbage med en bekræftelse og praktisk info.

Du kan vælge mellem:
Mandag d. 23. november, mødetid kl. 15:00, sluttid ca. 19:30
Torsdag d. 26. november, mødetid  kl. 16:30, sluttid ca. 20:30
Mandag d. 30. november, mødetid  kl. 15:00, sluttid ca. 19:30
Torsdag d. 3. december, mødetid  kl. 16:30, sluttid ca. 20:30

Bemærk, at der for tiden kan være nogle dages svartid. Alle henvendelser bliver besvaret så hurtigt de kan, og efter først til mølle-princippet.

Du er først sikret plads, når du modtager en bekræftelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID