Skuespillere søges til engelsk gyserfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 100 år, København

UDLØBET

Til en engelsk sproget kortfilm i gysergenren søges to skuespillere til vigtige roller:

Kvinde, 20-30 år:
Skal spille en groupie type der er blevet offer for en vanvittig filminstruktør og bliver slået ihjel. Du skal være opmærksom på at rollen kræver at du er topløs i scenen. Der er naturligvis ikke tale om nogen som helst form for pornografi og du vil naturligvis blive professionelt og hensynsfuldt behandlet på settet. Du vil ikke komme i fysisk kontakt med nogen.

Mand, alder uvis:
Skal spille ingen ringere end djævelen selv, som en falleret filminstruktør sælger sin sjæl til. Vi forventer du er professionelt minded, har meget gerne skuespiller erfaring da rollen har en del replikker og dit engelsk er pletfrit uden accent. Vi vil meget gerne have en toptrænet bodybuilder type, men vi er meget åbne for forslag hvis du mener du har noget helt specielt der ville være en fordel i rollen. Da det naturligt ligger i rollen at den er ret "out of this world" skal du også være klar på at give den max gas.

Optagelserne foregår i København den 20. november 2015.

Begge roller er ulønnede men bærer en stor del eksponering med sig. For begge roller gælder det at du skal kunne tåle latex og teaterblod da der vil være rigeligt at begge disse ting.

Filmen vil indgå i en kortfilms samling der udgives via et engelsk selskab og vil endvidere blive sendt til flere festivals i både ind- og udland. Bag filmen står holdet bag kortfilmen "Høsten" der vandt prisen for bedste special effects på Movie Battle under CPH:PIX i April og har efterfølgende været vist på mere end tredive film festivals verden over.

Der bedes om kun seriøse henvendelser og at du har gjort dig 100% klart hvad rollen indebærer samt at du naturligvis kan den 20. november. Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID