FOR ALLE: Audition til Den eneste ene, Fyn

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Fyn

ANSØG GRATIS UDLØBET

”Den eneste ene” blev en kæmpe filmsucces i 1999 - og med rette. Den kom, så og sejrede foran mere end 800.000 biografgængere, og blev dermed en af dansk komediefilms største succeser. Kim Fupz Aakeson skrev manuskriptet og Susanne Bier instruerede - og de ramte plet med deres historie og brogede persongalleri. Dertil kom et fantastisk soundtrack skrevet og produceret af Jesper Winge Leisner.

Fra filmlærred til Frøbjerg - Nyhavn på Højen.

Siden blev manuskriptet bearbejdet til en musical udgave, og Jesper Winge Leisner og Thomas Helmig skrev og komponerede en række ekstra numre, og så havde musicalen premiere i Forum i 2005. Endnu en succes var skabt; publikum var begejstrede og strømmede i teatret.

Nu er det vores tur; vi ser frem til at præsentere ”Den eneste ene” som friluftsspil i 2016 på Højen.

Der er så meget at glæde sig til med denne musical; en vedkommende og varm handling, sjove figurer og fantastisk velkomponeret musik  - ”Den eneste ene” kalder på både det store grin, det stille smil og tårerne undervejs. 

Persongalleriet er broget, men disse typer findes jo - måske kan vi i virkeligheden finde lidt af os selv i en af dem…….eller også kender vi i hvert fald en, der minder om Niller, Sus, Sonny, Knud eller en af de andre skønne figurer fra musicalen.

Kære publikum; vi glæder os til i 2016 at byde jer indenfor hos Niller og Lizzie, Sus og Sonny og på skønhedsklinikken - og så kommer I da også lige med et smut i Køkkenland, hvor alt kan ske!

På gensyn til ”Den eneste ene”.

Læs mere her, samt tilmeld dig til audition:

http://www.frobjerg.dk/

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID