FOR ALLE: Familier der vil spare penge søges

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Mange kender situationen: Du har været i supermarkedet for at købe ind og synes egentlig ikke, du har taget noget særligt ned fra hylderne, kun det væsentligste som mælk, brød, grøntsager, hakkekød og toiletpapir og alligevel får du et chok, når du hører beløbet, du skal betale. 

Hverdagens indkøb er dyre og vi danskere bruger mange penge, når vi handler. I DR1´s nye program følger vi en række familier, der ønsker at spare på forbruget, men uden at gøre det på bekostning af sundhed eller smag. Kan man det, med små ændringer og fokus på dårlige vaner? I programmet viser vi, at der kan ligge mange penge at spare i den daglige husholdning.

Vi søger familier, der har lyst til at deltage i et program, hvor der ikke er løftede pegefingre men konstruktive råd, en god tone og en unik chance for at lære noget. 

Vi søger alle slags familier far/mor og børn, den store sammenbragte familie, det helt unge par med lille ny baby, den enlige forsørger, familien med store teenagebørn eller en helt anden familiekonstellation Danmark anno 2015. 

Skriv lidt om din familie, husk at vedhæfte tlf. nummer, adresse og et billede og send det til mailadressen spisgodt@mastifftv.dk.

Vi skal finde familierne snarest, så skriv gerne med det samme. 

Vi glæder os til at høre fra jer.

Venlige hilsener

Torben Kruse og Tina Bremer

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID