Skuespillere og biroller søges til filmprojekt - HASTER, KBH

Mænd og kvinder 15 - 40 år, København

UDLØBET

Skuespillere og biroller søges til rammefortælling/multiplotfilm, som består af 4 tilfældige historier, alle med døden som overordnet tema.

Der er tale om et gymnasielt projekt.

Der søges skuespillere til følgende roller:
- Computerpigen: Eliza 15-17 år, som er en computernørd og hun tilbringer meget af sin tid indendørs. Eliza er ligeglad med hvad der sker udenfor hendes dør, fordi hun lever i sin egen lille computerverden, hvor hun som satanist dyrker døden. Joggingbukser er hendes yndlingstøj.

- Camilla, pige på 15-17 år - er i tvivl om hvem hun er. Hun har ingen stil (dette indikerer at hun har en identitetskrise - hun ved ikke hvem hun er) og hun er cutter.

Derudover søges der også 7 biroller i alt til de 4 historier: 
- Til historien med computerpigen Eliza, skal vi bruge en 36-40 årig kvinde, som er ret kold overfor at hendes datter sidder på sit værelse hele dagen, indelukket i sin egen lille computerverden. Hun er forsømmende og tager ikke så meget højde for at give hendes datter lidt opmærksomhed.

- Til historien om Camilla, skal vi bruge 2 veninder, som begge er poptøser, snakker meget hurtigt og i munden på hinanden. De lægger desuden meget ofte make-up.

- Den tredje historie er om 3 fyre, hvor de to af dem banker den ene. Vi skal bruge 2 fyre i alderen 15-20 år, som har en meget truende attitude. Begge to er forvirret unge, som undgår hjemmet, og hænger ud på gaden, da de har haft en dårlig barndom med vold i huset.

- Til den fjerde historie, som handler om en lille pige, der drukner, skal vi bruge en moder til barnet og en veninde til moderen. Moderen Bente, 36-40 år er forsømmende overfor sin datter, bruger meget tid på at sludre med hendes veninde og glemmer at holde øje og tage hånd om hendes datter. Moderens veninde er en kvinde, som er bekymret og loyal, og varetager hendes venindes interesser. Hun skal sammen med moderen til barnet som drukner i parken, forgæves bruge tid på at finde det forsvundne barn.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID