Skuespiller søges til kunstprojekt, København

Mænd og kvinder 20 - 100 år, København

UDLØBET

En kunstner fra Det Fynske Kunstakademi søger skuespillere til sit afgangsprojekt sommeren 2016. Der søges skuespillere, som kan lide at improvisere og arbejde med eksperimental teater.

Projektet kommer til at fokusere meget på kropsproget og scenerne vil minde om noget fra en stumfilm. Projektet kan både tage form som forestillinger og som videoværker.

Optagelserne foregår i København og evt. også i Odense.

Der søges alle over 20 år.

Kunstneren arbejder med verbatim teater med høretelefoner. Dvs man lytter til og recitere replikkerne under scenen. Replikkerne kommer hovedsageligt fra lange kedelige nyhedsreportager. Indspilningerne bliver over et længere forløb, hvor I mødes og optager i nogle dage af gangen over nogle måneder. Kunstneren arbejder meget processorienteret, så vær forberedt på at projektet godt kan skifte karakter, dog uden at afvige fra formen, dvs verbatimteater.

Jobbet er desværre ulønnet, men der vil være mad og du vil blive crediteret for din hjælp i alle udstillinger. Hvis projektet på et tidspunkt får fonding, vil du blive betalt efter nærmere aftale.

Auditions finder sted omkring d. 24. august 2015.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID