Statister søges til musikvideo, Sjælland

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Sjælland

UDLØBET

Er du frisk på at give en hånd med som statist, til nummeret der hedder "Living on Earth" med upcoming musiker Mikkel Funder/Earth&I?

Der søges statister af alle køn og aldersgrupper til en caféscene, og til en stor bilkø-scene, hvor alle bilister ender med at gå ud af bilerne og følge hovedpersonerne; musiker Mikkel Funder/Earth&I og skuespiller Sebastian Jessen ud i skoven. Der laver alle bål, hygge med snobrød, mad og musik.

Optagelserne kommer til at finde sted i Skodsborg-Vedbæk Strandvej, Rådvad-, Bagsværdområdet på forskellige locations den 13. og 14. august 2015, men man behøver ikke være med begge dage.

Jobbet er ulønnet, men transport, mad, kaffe og kage bliver betalt.

Der må meget gerne også være statister, der har mulighed for at medbringe bil, der kan holde i køen. Benzin udgifter bliver betalt.

Musikvideoen er med Sebastian Jessen som hovedrolle og den dygtige, upcoming musiker Mikkel Funder/Earth&I som sanger. Filmholdet lever til daglig af at lave film, men hjælper gerne nye talenter frem.

Musikvideoens forløb: Vi følger en parallel historie mellem Mikkel Funder, som er den naturbevidste og miljørigtige sanger, og Sebastian Jessen, som er den smarte forretningsmand der er optaget af materialisme og fede biler. Deres veje mødes, og alting forandrer sig pludseligt for Sebastian.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID