Masser af biroller søges til miniserie, Nordsjælland

Mænd og kvinder 16 - 40 år, København

UDLØBET

Der skal laves en miniserie bestående af 2 afsnit, som bliver lagt på youtube. Det er et seriøst projekt, men på lavt budget, derfor søges der frivillige skuespillere som ønsker erfaring, eksponering eller bare syntes det er sjovt.

Til miniserien søges der:

Rockertyper:
Mænd i alderen 18-40 år gerne nogle store gutter med tattoos. I er nogle rockere som tager fat i en af hovedpersonerne, fordi han går og sælger lidt hash. Han skal punge ud med nogle penge og det er jer som kommer og er skræmmende og tager ham med ind i en bil og tager nogle af hovedrollerne med op i en lejlighed, hvor der skal ”snakkes seriøst” med fyren som nu skylder rockerne penge. To af jer skal være med i fire scener på tre forskellige dage 22. august, 23. august og 29. august 2015To andre skal være med i en længere scene d. 29. august 2015. Alle scener optages i dagtimerne.

Unge mænd til mild slås scene:
Hovedrollerne er til en stor fest hvor de sælger nogle stoffer og bliver smidt ud. Der kommer tumult og hovedpersonerne kommer mildt op at slås med et par fyre fra festen på vej ud af huset. I skal være mellem 16-25 år. I er dem der råber højest og tager fat i de andre og skubber. Der er ingen stunt mænd, så det bliver efter bedste evne. Er du stuntmand og vil hjælpe til, er det meget velkomment. Optagelse d. 28/8 foregår i aftentimerne.

Pige i alderen 16-25 år:
Pigen holder en lille fest, som vores hovedpersoner crasher. Pigen vil have dem ud, men tør ikke rigtig smide dem ud. Optagelse foregår d. 19. september 2015 i aftentimerne.

To personer mellem 16-25 år:
De to personer er venner med hovedpersonerne. I er med til at feste i 6 scener fordelt på 2 optagelsesdage. I skal mest være i baggrunden som alle gæster, men er med til at skåle, ryge, drikke osv. Optagelser er d. 18. september og d. 19. september 2015 og foregår i aftentimerne.

Selvom der ikke gives løn, sørges der for at I har det sjovt under optagelserne og er du med i en scene med drikkevarer eller fest, gør det ikke noget der kommer lidt alkohol indenbords, bare man stadig kan koncentrerer sig ;)

Husk du skal kunne deltage i samtlige optagelsesdage, afhængig af rollen, de foregår mest i weekenden om aftenen.

Du behøver ikke have erfaring.

Serien handler om en gruppe unge ballademagere i det små kriminelle miljø, hvor tingene går over gevind. De ryger, drikker, stjæler, kommer op at slås, skylder penge til rockere og der sker dødsfald i løbet af de 2 afsnit. Så der er gang i den!

Du skal være god til at improviserer, da det er et løst manuskript uden færdige replikker, du er selv med til at skabe rollen, så rollen ser mest ægte ud.

Du skal kunne engagerer dig for et par optagelsesdage, afhængig af hvilken rolle du søger. (Man kan godt søge flere roller.)

Det tøj rollen skal have på, skal du selv have med, vi kan selvfølgelig supplerer.

Alle optagelser foregår i Hillerød, Nordsjælland.

Der afholdes åben casting d. 2. august 2015 fra 14.00-16.00

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID