Undervisere i dans søges til VUC Syd, Jylland

Mænd og kvinder 26 - 100 år, Jylland

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Lige nu søger VUC Syd undervisere i fagene:
Dans
Idræt

Stillingen er fast.

Som underviser på VUC Syd, er du i høj grad selv med til at udvikle din undervisning og  skabe den bedste form for læring for hvert unikt hold af kursister.

Om dig:
Du har en uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende med undervisningskompetence i et eller flere fag på gymnasialt niveau
Du har fokus på den enkelte kursist og ved, at ikke alle har samme forudsætninger
Du trives i en organisation hvor tempoet er højt og kollegerne engagerede
Du ved, at samarbejde og kommunikation er nøglen til fremdrift

Har du undervisningserfaring og pædagogikum, er det en fordel, men er du den rette kandidat, tilbydes du pædagogikum i forbindelse med ansættelsen.

Se mere på: vucsyd.dk/rekruttering

Send din ansøgning til rekruttering@vucsyd.dk. De modtager kun elektroniske ansøgninger, og de skal have din ansøgning senest mandag den 15. juni 2015.

Der afholdes samtaler i uge 26 på VUC Syds afdeling i Haderslev - alle stillinger er med tiltrædelse 1. august 2015.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vicedirektør Susanne Fricke på email: sfr@vucsyd.dk eller tlf. 7361 3351 / 2179 5802 - eller HR konsulent Gitte Skov Munk på tlf. 2485 1151 eller email: gsm@vucsyd.dk

Er du klar til at tænke nyt, og vil du sammen med VUC Syd prioritere udvikling som en naturlig del af din undervisning? På VUC Syd anerkender de at den fremtid, kursister er en del af, er mobil, fleksibel og fyldt med teknologi. Derfor udleverer de iPads til alle kursister, som de har til rådighed i al den tid, de studerer på skolen. Når undervisningen foregår digitalt, stiller det krav til underviserne om at være åbne for nytænkning og nye undervisningsformer. Men det er en spændende udfordring i en hverdag, hvor nysgerrighed og samarbejdet på tværs er nøglen til succes.

Fremtiden er din... Måske er du den nye kollega.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID