HASTER: Mandlig skuespiller søges til afgangsfilm, København

Mænd 40 - 65 år, København

UDLØBET

AKUT - AKUT -AKUT

Mandlig skuespiller mellem 40-65 år søges til afgangsfilm af KBH film og fotoskole.

Grundet sygemeldning står et ambitiøst afgangsfilmhold fra KBH film og fotoskole lige nu og mangler en mandlig skuespiller til optagelse på gladsaxe teknisk skole i morgen, d. 29. maj 2015 fra omkring kl. 13.00-14.00 til 17.00.

Filmen er et social realistisk råt drama, der handler om unge i provinsen, hvis liv er i stagnation. En film der præsenterer et portræt af den moderne proletar, og skildrer et stofbrugende kriminelt miljø, hvor stilstand dominerer. Vi følger timerne efter at hovedpersonen Mark har fået tilbudt en læreplads, men hvor at hans rejse til denne her prøvevagt ikke bliver så let som han tror. En film, der lægger vægt på virkeligheden og sproget i det hårde provinsmiljø på autentisk vis. Selve scenen er en kort scene hvor skuespilleren skal spille tømre-lærer til hovedrollen Mark og tilbyde ham en prøvevagt til en læreplads.

Filmen har premiere i Grand Teatrets store sal d. 17. juni 2015, så det er aller tiders chance for at medvirke i en dygtig produktion med mange engageret og talentfulde folk.

Filmen instrueres af Kenneth Løfwall og med fotograf Mathias Tegtmeier.

Jobbet er ulønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID