Meyerheims Spørg Charlie søger publikum

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Michael Meyerheim er vært i Spørg Charlie, hvor programmets panel giver svar på alt mellem himmel og jord. Det kan være spørgsmål om parforhold, børn, job, familiefester, alkohol, penge, naboskab, ferier etc.

Foruden programmets faste panel-deltagere, som er Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard, Jacob Haugaard, Jens Gaardbo, Ulla Terkelsen, Lars Hjortshøj og Pernille Højmark er der i denne sæson også surprise-gæster med i panelet. Det kan desværre ikke på forhånd oplyse, hvilke paneldeltagere, der er til stede til hvilke optagelser, men du er sikret masser af god underholdning med et bredt udvalg af de mest elskede ansigter fra dansk TV.

Du kan sidde med på publikumspladserne. Det er gratis, men man skal være mindst 18 år gammel. 

Optagelserne finder sted på Østerbro i København. Man ser tre optagelser. Ind imellem er der pause, og der bydes på sandwich, snacks, øl og vand.

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til charlie@tvpublikum.dk

Skriv dit fulde navn, ønsket antal pladser, hvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer. Herefter modtager du en bekræftelse og praktisk info. Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse. 

Du kan vælge mellem følgende datoer:
Mandag d. 1. juni 2015, mødetid kl. 11:15, sluttid kl. 17:30
Torsdag d. 2. juni 2015, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30
Onsdag d. 10. juni 2015, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30
Torsdag d. 11. juni 2015, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID