HASTER: Mænd søges til afgangsfilm, København

Mænd 40 - 55 år, København

UDLØBET

Der søges en helt normal voksen mand i alderen 40-55 år, der skal spille tømmerlærer på en teknisk skole til en afgangsfilm fra KBH Film og Fotoskole.

Filmen er et rå, socialrealistisk drama, der handler om den talentfulde tømrer Mark, der efter flere års grundforløb endelig har fået en læreplads. Men fortiden og dårlige vaner med hash, venner og stoffer sætter hans fremtid på spil. En film, der lægger vægt på virkeligheden og sproget i miljøet på autentisk vis.

Filmholdet er et dygtigt og passioneret hold med høje ambitioner, og med erfarne A-funktioner, der sigter stort og altid går efter det bedste. I spidsen står instruktør/manuskriptforfatter Kenneth Løfwall.

Filmen har premiere i Grand Teatrets store sal d. 17. juni 2015.

Optagelserne foregår i uge 22 fra torsdag d. 28. til og med søndag d. 31. maj 2015, og foregår i og omkring København. Der vil selvfølgelig være fuld forplejning på optagelserne.

Skuespilerfaring er ikke et krav, men du skal blot have lysten til at stå foran et kamera.

Jobbet er ulønnet, men vi kan til gengæld garantere godt materiale til showreel, dit ansigt på det store lærred og ikke mindst nogle spændende dage på et ambitiøst filmset.

Casting bliver afholdt i denne uge onsdag og torsdag (d. 13. og 14. maj) i Valby.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID