Deltagere søges til pris-quiz på DR1, hele landet

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget ting er værd. I en helt ny quiz på DR1 udfordres to deltagere til at dyste på priser på alle mulige og umulige ting og sager. 

Det kan være venner, kærester, ægtefæller, kolleger eller forældre med deres store børn. Det er vigtigt, at I kender hinanden godt og har lyst til en sjov oplevelse sammen.  

I hvert program ser man otte personer, der har medbragt en særlig ting. Det kan eksempelvis være moderne designstole, frimærker, musikinstrumenter, glasskulpturer, udstoppede dyr, malerier, antikvariske møbler, lamper, skåle, gammelt legetøj - særlige genstande der har personlig værdi for den enkelte - men også en vurderingspris.

Først vælger de to deltagere den ting, de tror er mest værd og den ting, de mener er mindst værd. Vurderingseksperten, fortæller om tingenes historie, hvorefter deltagerne får mulighed for at bytte tingene ud. Jo mere den sidste genstand er værd, jo større bliver gevinsten.

Er du klar til at komme i studiet med en ting der betyder noget for dig, så skriv til minting@mastifftv.dk

Fortæl hvad du vil tage med, hvad er din historie om tingen og hvad tror du, den er værd. Husk at oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt at vedhæfte et billede af dig selv + et billede af tingen. 

Er du klar til at quizze med en person, du kender godt, så skriv til DR1quiz@mastifftv.dk

Fortæl hvem du vil tage med i studiet og hvorfor det lige skal være ham/hende. 

Husk at oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mail, samt at vedhæfte et billede af dig og din makker. 

Meld dig til nu!  Der er allerede godt gang med at finde deltagere og ting til programmet. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID