LØN: HASTER: Eventmedarbejdere søges til landsdækkende kampagne

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

I forbindelse med en landsdækkende kampagne for et dansk fødevareprodukt, søges der friske eventmedarbejdere til at afvikle in-store demoer i førende dagligvarebutikker over hele landet.

Krav: Du skal have kørekort

Løn: Kr. 130 i timen

Demo: Foregår lørdag d. 31. januar kl. 11.00 -16.00 Du får stillet bil til rådighed, som skal afhentes før demo og afleveres efter.

Om dig: Du er gerne en serviceminded, punktlig og imødekommende person, der har erfaring med service eller salg fra tidligere jobs.

Du skal have lyst til at indgå i et team, der løbende bliver sendt på opgaver af forskellig karakter og kan lide udfordringen ved at sælge og sample produkter - hvad enten det gælder tyggegummi, energidrikke eller ost.

Firmaet afvikler in-store demoer, events og messer over hele landet. De samarbejder med nogle af landets førende bureauer om at aktivere brands, produkter og services på vegne af førende brands fra detail- og industri.

Ansøgningen skal sendes jobs@thinkevents.dk. Du skal linke til din profil på Onlinecasting eller vedhæfte et billede. Husk at skrive dit telefonnummer. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID