Forside > Castings & auditions

DELTAGERE SØGES TIL NY BOLIGPROGRAM, HELE LANDET

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til et helt nyt og spændende boligprogram søger TV3 par eller familier i alle dele af Danmark, der er klar på at få gjort noget ved den boligsituation, som bare ikke er holdbar i længden.

Mangler familien helt generelt ekstra plads i huset? Er ungerne trætte af at dele værelse? Eller er I kede af ikke at have udnyttet den slidte kælder eller det tomme loft optimalt?

Hvis du og din familie står i sådan et dilemma, og ikke ved, om I skal bruge penge på at forny jeres nuværende bolig eller flytte, så er det lige præcis jer, programmet efterlyser!

To dygtige eksperter vil hjælpe jer med at træffe den store beslutning.

En af landets bedste boligdesignere vil skræddersy en løsning, der gør, at jeres nuværende bolig kommer til at leve op til de krav, I har - samtidig vil en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere finde et udvalg af boliger i jeres eget nærområde, der også vil kunne opfylde jeres behov.

I sidste ende vil det være op til jer, om I vil flytte eller forny.

Før I ansøger, skal I have gjort jer nogle overvejelser omkring, hvad jeres budget er, samt være villige til at dele disse oplysninger.

Optageperiode strækker sig fra januar 2015 og et par måneder frem, men selve jeres optagelser vil kun strække sig over fire dage.

Husk at vedhæfte et billede af jer selv, og skriv gerne et par ord om jeres familie og jeres dilemma, samt hvorfor I har haft svært ved at træffe beslutningen omkring jeres boligsituation.

Skriv til bolig@gong.nu og så bliver I kontaktet hurtigst muligt.

Casting udløbet