Hovedrollen i reklamefilm for Sikker Trafik og Digitaliseringsstyrelsen

image

Michael

Jeg har spiller hovedrollen i en stribe forskellige reklamefilmen som eks. Sikker Trafik og Digitaliseringsstyrelsen, som IT-nørd, Unicef som gakket herre og Squire og StepStone som forretningsmand samt større roller i et hav af reklamer, serier og film.

Et af de større jobs, der er udmøntet er rollen som medvært og Tv-dommer i en hel sæson på Tv2 Zulu/Echo og Tv2 i programmerne ”Det Rene Vanvid”, som blev indspillet i år 2022, og som ligger tilgængeligt til en god underholdende gameshow-aften på Tv2 Play.

Det er også blevet til en lang række stills og Outdoors senest for: Unicef og Skat, og om ganske få dage, der udkommer en række Tv-spots for EM i fodbold med undertegnede her i år 2024.

Alt dette har jeg spundet på siden jeg ramte Tv-programmet BugBuster på Tv3 i rene 2005 til 2009, hvor jeg agerede som rengørings- og hygiejneekspert.

Jeg har brugt Onlinecasting i mere end 10 år og er så glad for, at der er en stor diversitet i de kunder, der anvender OnlineCasting, så der er enormt store muligheder for at komme på et større set og være heldig at få nye fede reklamefilm og få opbygget et fantastisk netværk samt at få nogle underholdende timer og dage.

Det er vigtigt, at holde sit netværk ved lige, og derfor er det altid en god idé at etablere nye bekendtskaber og samarbejder via platformen, der lader producenter møde os glade og arbejdsomme mennesker.

Se profil