Forside > Castere & agenter > Opret agentprofil

AGENTPROFIL KRÆVES (GRATIS)

For at kunne kontakte profilen, kræves at du har en agentprofil. Har du allerede en agentprofil, skal du logge ind her.

Ønsker du kontakt med mange profiler, anbefaler vi at oprette et gratis opslag.

Udfyld formularen herunder for at oprette din agentprofil og herefter kunne kontakte profiler direkte via systemet.

Agentprofiler er primært til castere / instruktører mm. der ønsker at udbyde jobs til vores mange spændende profiler.

Efter oprettelsen, vil vi gennemgå dine indtastede data, og aktivere agentprofilen, såfremt vi finder denne relevant.

VIGTIGT: Sørg for at lave en grundig beskrivelse af hvad De præcist skal bruge Deres agentprofil til. Uden beskrivelse vil din agentprofil ikke blive godkendt.

Det er gratis at oprette og benytte en agentprofil. Felter markeret med * skal udfyldes.

Beskriv hvad skal du bruge din agentprofil på Onlinecasting.dk. VIGTIGT: Sørg for en grunding beskrivelse.

Ja, jeg står inde for at vores regler er gennemlæst og forstået.
Regler:

Ved at sende disse oplysninger erklærer ansøger at de udfyldte informationer er korrekte, og at ansøger har læst og forstået denne aftale. Onlinecasting forbeholder sig retten til at undersøge om ansøgers udfyldte informationer er i overenstemmelse med dennes faktiske forhold, eftersom profilen ellers ikke vil blive godkendt. Uden en godkendt profil, er det ikke muligt at logge ind, kontakte profilerne og benytte sig af de forskellige funktioner. Når vi har godkendt Deres informationer vil agent-profilen blive aktiveret, og alle funktioner blive gjort tilgængelige. Onlinecasting kan ikke holdes ansvarlig for korrektheden af profilernes informationer. Desuden kan Onlinecasting heller ikke holdes ansvarlig såfremt en person ikke møder op til et aftalt tidspunkt etc. Når man som agent på Onlinecasting.dk kontakter en profil via systemet, vil denne inden afsendelse blive gennemlæst af Onlinecasting.dk. Såfremt indeholdet ikke er sobert og passende (involverer nøgenhed mm.) vil beskeden ikke blive videsendt til profilen. Reklamer og anden irrelevant information vil på ingen måde blive afsendt. I tilfælde af dette vil agent-profilen blive slettet. TFP fotografer accepteres ikke. Direkte henvendelser til profiler med henblik på kopiering til egen database / kartotek er ikke tilladt. Når du har en agentprofil på Onlinecasting, vil du automatiske modtage vores månedlige nyhedsbrev.
Persondatapolitik
Vi har brug for en række oplysninger, når du har en agentprofil hos os. En del af oplysningerne, eks. Kontaktperson og E-mail skal vi bruge, for at vi kan bekræfte at det rent faktisk er dig - og for at kunne kontakte dig.
Firmanavn og beskrivelse af hvad du skal bruge til, benytter vi for at verificere seriøsiteten.
Informationerne vil som udgangspunkt kun være tilgængelige for os. Men, såfremt du senere kontakter en profil direkte, har profilen mulighed for at læse disse data om dig (alle informationer pånær dit kodeord) inkl. din beskrivelse af hvad du bruger sitet til.
Husk; du har altid mulighed for at logge ind på din agentprofil og ændre eller slette dine data, og hvis du er i tvivl om hvordan man gør eller du har yderligere spørgsmål, så skriver du bare til supporten på onlinecasting@onlinecasting.dk Yderligere handelsbetingelser