Forside > Interviews

INTERVIEWS

Nedenfor finder du et udsnit af interviews med forskellige personer.

Har du også haft deltaget i en masse spændende ting via Onlinecasting.dk som du vil have lavet et interview omkring?

Så send os en e-mail på onlinecasting@onlinecasting.dk.


Interview med Isabella der er med i en tv-reklame og vil gerne på skuespillerskole i USA

Vi interviewer 12 årige Isabella, som gerne vil på skuespillerskole i USA

Læs hele interviewet
Interview med Maiken der er skuespiller, forfatter og instruktør

I dette interview har vi snakket lidt med Maiken der er selvlært skuespiller, forfatter og instruktør.

Læs hele interviewet
Interview med Alexandra Ternstrøm - Danmarks repræsentant ved Mrs. World i 2009

Et opslag hos Onlinecasting endte med en plads i den internationale skønhedskonkurrence; Mrs. World og vinder af titlen som Mrs. Congeniality.

Læs hele interviewet
Interview med Philip Gjedde

Philip Gjedde drømmer om en karriere som skuespillere, og er allerede godt på vej.

Læs hele interviewet
Interview med vinderen af Miss Intercontinental Denmark 2009

Interview med vinderen af Miss Intercontinental Denmark 2009

Læs hele interviewet
Interview med Barbara Zatler

Barbara Zatler har været så venlig at stille op til endnu et interview med Onlinecasting.dk Læs dette her.

Læs hele interviewet
Interview med modellen Pia Bloch Mikkelsen

Pia Bloch Mikkelsen arbejder som model i sin fritid og fortæller i det følgende interview om sine erfaringer og jobs.

Læs hele interviewet
Fik job på 2 dage - Interview med Kenneth Holm

Kenneth Holm, 29 år, fik job efter at have haft en udvidet profil i 2 dage. Han har allerede været tilbudt yderligere 2 roller. Læs her om hans oplevelser på Onlinecasting.dk.

Læs hele interviewet
Drengerøv og storcharmør i ny tv-serie - Interview med Pelle Hvenegaard

TV-vært og tidligere børnestjerne Pelle Hvenegaard er blandt hovedrollerne i TV3’s 2900 Happiness.

Men det var lidt af et tilfælde, at han overhovedet er at finde på seriens rolleliste. Serien blev til ude i Nordisk Film, hvor Pelle samtidig arbejdede som tilrettelægger på succesprogrammet Syv Sure Mænd. Da han fik nys om projektet, synes han, at det lød så fedt, at han gik ind og sagde, at han vildt gerne ville være med, og at han bare kunne være statist eller et eller andet.

- Jeg sagde, de bare skulle sige til. Så blev det så til lidt mere. Det er superfedt, konstaterer Pelle Hvenegaard med et smil.

Læs hele interviewet
Gymnasiepige indtager Ekstra Bladet - Bea Petersen

Den 18-årige fynbo Bea Petersen fik gennem Onlinecasting et job som babemodel for Ekstra Bladet. Det er en oplevelse, hun er glad for.

- Jeg blev rigtig glad, for jeg har søgt på flere ting, hvor jeg ikke er blevet kontaktet. Men det er nok fordi, jeg ikke er så høj, siger den 161 centimeter høje pige med et grin.

Læs hele interviewet
Thomas Raft - Hvis du ikke har drive, kan du godt glemme det

Den 43-årige skuespiller, Thomas Raft, knokler for et internationalt gennembrud. Vejen er hårdt arbejde, networking og en ukuelig tro på det.

Underholdningsbranchen er et hårdt game. Det ved den 43-årige skuespiller Thomas Raft alt om. Hans liv drejer sig om at få det store gennembrud i filmbranchen. Indtil videre er det blevet til roller i blandt andet Rejseholdet, Zentropa-produktionen All About Anna og en række mindre udenlandske film. Han arbejder stenhårdt på at opnå det store gennembrud. Og det er nødvendigt, mener han.

- Hvis ikke du både har drive og evnen til at spille skuespil, så kan du godt glemme det i dag. For 25 år siden, der var det nok at have talent. I dag, der skal du bare knokle selv, ellers er der ingen, der gider gøre en skid for dig. Sådan er det bare i dag, der er ingen, der gider løfte fingeren for dig, hvis ikke du gider lette røven.

Læs hele interviewet
Model med akademiske ambitioner - Interview med Sandra Vester

Sandra Vester har været med i musikvideoer for Bombay Rockers og Bli’ Glad og været på forsiden af Workout og Fitness.

Hun har også fået meget ud af at være på Onlinecasting. Hun blev kontaktet af Katja K. angående en undertøjs-look-book, hvor hun var til casting, men ikke fik jobbet. Også folkene bag Paradise Hotel ville have Sandra til casting, men sådan blev det ikke: Man skulle nemlig være single for at kunne deltage, og det var Sandra ikke.

- Det bedste er, at der er så mange auditions. Det, synes jeg, er rigtigt godt. Og så synes jeg, det er rart, at der er mulighed for at lægge mange billeder op. Det, synes jeg, er vigtigt for, at man kan vise, hvem man er. Så man kan vise sine forskellige sider på de mange billeder. Så det bedste er, at der er mange castings, og at man kan lægge mange billeder op, opsummerer hun.

Læs hele interviewet
Model, agent, mor til to og gravid - Maria Jarltoft

Maria har brugt Onlinecasting et par gange, hvor hun er blevet kontaktet af agenter, og det har været super fedt. Det har været nogle rigtigt gode jobs, som hun har været på - udtaler hun.

- Det er vildt spændende, og jeg bruger faktisk Onlinecasting til at finde modeller med. Det er superfedt, at der ligger så mange forskellige typer derinde, forklarer Maria energisk. Men det er for arbejdet foran kameraet, at hun er mest kendt; nemlig for sin rolle i Gajol-reklamerne, hvor hun er pakket godt ind i en blå tyggegummi-pakke. Det job har givet en masse eksponering og kontakter, men Maria bruger alligevel stadig Onlinecasting til at finde modelarbejde gennem.

Læs hele interviewet
Fra Onlinecasting til Hollywood - Barbara Zatler

Barbara har været alt fra babemodel i FHM til topløs stripper i en engelsk gyserfilm. På længere sigt er drømmen at blive uddannet skuespiller og derefter allerhelst en Hollywood-karriere. Den 26-årige århusianer Barbara Zatler lever af og for showbusiness.

- I går var jeg ude at lave en billedserie for det svenske mandeblad Slitz. Det var inde på natklubben Luux i København, og det skulle gerne blive nogle stilede billeder, fortæller den mørkhårede skønhed.

Barbara går til mange auditions, og en stor del af dem er hun blevet opmærksom på gennem Onlinecasting, mens resten er kommet gennem forbindelser, hun har fået opbygget via sine forskellige jobs. Hun har haft en profil på Onlinecasting det sidste halvandet års tid, og er mere end tilfreds.

Læs hele interviewet
Interview med Michael René

Læs om Michael René, der har et særdeles imponerende CV. Han har arbejdet som studievært, skuespiller, model, stand up komiker og meget mere.

Mit råd til folk, der gerne vil arbejde i mediebranchen er:
Mærk efter i jer selv om I elsker arbejdet som skuespiller eller model o. lign. og evaluer om I samtidig kan leve med, at branchen til tider er meget uforudsigelig. Man ved aldrig om, man er købt eller solgt. Hvis I stadig føler, at I brænder for at levere en god skuespilpræstation eller et godt modelarbejde o. lign. på trods af alle disse usikkerhedsmomenter, så tag fat på arbejdet, men husk - følg jeres hjerte :

Læs hele interviewet
Interview med modellen Selina

Selina fortæller om hvordan hun via Onlinecasting.dk fik jobs tilbudt, samt hendes erfaringer med branchen.

"Jeg har da lavet nogle jobs, men jeg vil så skynde mig at sige at jeg er på ingen måder tjener millioner på det. Der er kun 5-6 piger her i Danmark som tjener mange penge i kraft af at være modeller, resten er bare skæg og ballade. Jeg ar lavet en del jobs, har været i blade, kataloger, gået modeshows, været med i tv reklamer og musikvideoer. Jeg var bl.a. i Bombay Rockers musikvideoen 'Sexy Mama' samt efterfølgende tv reklamer for mobilselskabet 3, medvirkede i Danchechart kalenderen, var i Nobody Beats The Beats musikvideoen 'Radio Raheem' og er lige nu aktuel på coveret af L.O.C. nye plade 'Cassiopeia'. Der er også en række tv reklamefilm på vej hvor jeg er med i."

Læs hele interviewet
Interview med Hannah Corine fra TV3's Skønheden og Nørden

Hannah Corine fra TV3's "Skønheden og nørden" fortæller om det at være med i et reality-program og se sig selv på tv.

Der opstod nogle aftener nogle spontane små fester hvor vi gav den gas og var enormt fjollede og dansede rundt. Vi gav virkelig slip. Det var også dér jeg kom ind på livet af mange af nørderne, hvilket udviklede sig til nogle fine venskaber. Der var også nogle af pigerne der virkelig fik mig til at grine.

Hmmm og så var det selvfølgelig virkelig lækkert med al vores luksus. Lækre hotelværelser og god mad der blev serveret ved hvert måltid. Efter noget tid begyndte vi alligevel at små-brokke os. Mens de andre "Skønheder og nørder" hurtigt drømte om røde pølser og pizza fremfor fin mad, gryntede jeg hvis kokken havde glemt lidt særlig vegetarmad til mig. Først hjemme igen gik det op for mig hvor overdrevet skønt al opvartningen havde været og kom til at savne det hele.

Læs hele interviewet