Hvad er Onlinecasting.dk?

Onlinecasting har siden 2001 skabt kontakt mellem mellem folk i alle aldre, der drømmer om at prøve kræfter som model, statist, skuespiller, sanger, danser m.m., med relevante folk fra branchen, herunder castere, agenter, instruktører mv.

Der er plads til alle - også til dig.

Vi har gjort castingprocessen enkel og ligetil for dig som caster. Det er helt gratis at benytte vores castersystem, kontakte profilerne direkte eller at oprette et castingopslag, hvor interesserede profiler kan ansøge dit job.

Vi blander os ikke i betalingen til profilerne - om du giver løn, gavekort eller andet, er helt op til dig. Hele beløbet går direkte til den, du vælger.

Billede af flot fyr med briller og hånderne i vejret
Din historie begynder her

Opret din gratis profil i dag.

For castere For profiler

Sådan startede Onlinecasting.dk

Onlinecasting startede i 2001. Kasper (Ejer og stifter) sad og så Popstar (den med EyeQ, hvis du kan huske det.) da han opdagede, at der manglede et mødested, hvor produktionsselskaber, casting- og reklamebureauer m.fl. nemt kunne skaffe medvirkende til deres produktioner. Dermed var grundstenen til Onlinecasting lagt.

I dag har vi mere end 29.000+ profiler og flere end 100+ jobs om måneden. Vores kartotek består af både professionelle og nybegyndere - og alt det imellem. Alle med lyst til at stå foran kameraet, kan oprette sig på Onlinecasting.

Onlinecasting i Danmark drives dagligt af Trine og Kasper.

Vi caster ikke selv, men vi vil meget gerne sætte dig i forbindelse med de castere, der benytter vores portal.

Vil du i kontakt med os?
Skriv til os på onlinecasting@onlinecasting.dk. Vi svarer så hurtigt, vi kan.


Blade som baggrund
Blade som baggrund

Er du caster?
Søger du til din produktion?

Tilføj casting eller job