Forside > Søg > Louise (ID:106072)

Profilbillede

LOUISE

20 år fra Næstved


Jeg har en stor interesse inden for skuespil, filmproduktion, teater, performance, medier samt kreative ting generelt. Især inden for skuespil og filmproduktion er min interesse steget de seneste par år, og jeg er yderst ivrig efter at undersøge og forfølge den interesse yderligere. Derudover elsker jeg at være en del af projekter, og når en produktion bliver vellykket.

Fra ...
Vis fuld beskrivelse


BILLEDER

Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

FYSISKE INFORMATIONER

Alder :20 år
Højde :168 cm
Vægt :53 kg
Øjenfarve :Brun
Hårfarve :Brun
Udseende : Skandinavisk / Europæisk
Skostørrelse :39
Bryst :0 cm
Talje :0 cm
Hofte :0 cm

GENEREL ERFARING

Lidt erfaring som skuespiller
Lidt erfaring som sanger
Lidt erfaring som danser
Optrådt på Teater
Sunget i gruppe

INTERESSERET I

Modeljobs
Film / TV - skuespil
Film / TV - statist

SKUESPILLER ERFARING

Film

Års erfaring: 1

Uddannelse/kurser :
- På Uldum højskole havde jeg faget filmproduktion, hvor vi arbejdede med filmskuespil. I undervisningen arbejdede vi med begreber som vinkler, lys, lyd, bevægelse og generelt det at være på foran et kamera.

Optrædener:
- På højskolen lavede vi forskellige film bl.a. en musikvideo, et interview og en film lavet over Dan Túrells digt "Hyldest til hverdagen".
- Jeg har været statist i en korfilm, de lavede på Talentskolen i Næstved.

Teater

Års erfaring: 2

Uddannelse/kurser :
- På Uldum højskole havde jeg fagene teater, teatersport og formidling og præsentationsteknik. I undervisningen arbejdede vi med begreber som status, undertekster/ følelser, absurd teater, naturalistisk teater, improvisationsteater, karakterarbejde/ opbygning, stemmen, kropssprog, intuitionsøvelser og generelt det at være på.
- I drama på gymnasiet arbejde vi med mange af de samme ting som på højskolen.

Optrædener:
- Til sidst på højskoleopholdet viste vi en teaterforestilling ved navn "Europamestrene". Jeg spillede manden i den del af stykket der hedder "På ferierestaurant". Vi stod også for lys, lyd, scenografi, kostumer og rekvisitter til forestillingen.
- Til sidst på året i gymnasiet var jeg til eksamen i det selvvalgte stykke "Venteværelset". Jeg spillede den af karaktererne der hedder "Den splittede". Vi stod også for lys, lyd, scenografi, kostumer og rekvisitter til forestillingen.
- I folkeskolen deltog jeg som skuespiller i et stykke omhandlende Gøngehøvdingen. Vi stod også for lys, lyd, scenografi, kostumer og rekvisitter til forestillingen.

SANGER ERFARING

Kor

Års erfaring: 1

Uddannelse/kurser :
- På Uldum højskole havde jeg faget rytmisk kor, hvor vi i undervisningen arbejde med kanons, stemmetræning, acappella, opvarmningsøvelser og generelt bare det at få et stykke musik til at lyde godt.

Optrædener:
- På højskolen optrådte koret mange gange.

Andet

Års erfaring: 1

Uddannelse/kurser :
- På Uldum højskole havde jeg faget musik/ band, hvor jeg var sanger. Vi spillede mange forskellige genre og øvede primært det at få et stykke musik til at lyde godt og sammenspillet. I undervisningen øvede vi også hver for sig, for fx at træne stemmen, for derefter at spille musikstykket alle sammen bagefter.

Optrædener:
- På højskolen optrådte musikfaget/bandet til sidst i fagperioden.

DANSER ERFARING

Andet

Års erfaring: 1

Uddannelse/kurser :
- Da jeg var 7 år, gik jeg til ballet. I undervisningen trænede vi primært smidighed, spring og det at se yndefulde ud.

Optrædener:
- Balletholdet jeg gik på optrådte på Det Kongelige Teater, bl.a. for Hendes Majestæt Dronningen. Det var en H.C Andersen inspireret forestilling.