Tør du tage chancen og blive hårmodel?

Hvem kan blive hårmodel?
Alle som har modet og lysten til at at prøve noget nyt, kan blive hårmodel.  Alder, højde, køn eller størrelse betyder ikke noget, så længe du har et flot og sundt hår.

Er du typen, der bliver trist, når frisøren klipper spidserne af dit hår, er dette ikke noget for dig. Som hårmodel skal du nemlig være parat til ekstravagant klip og dramatisk hårfarve.

Hvad laver en hårmodel?
En hårmodel bliver klippet og stylet til reklamer, shows eller magasiner. (i nogle tilfælde kan der gælde samme krav til din størrelse, højde m.v. som ved almindelige modeljob.) Det kan være fra store velrenommeret stylister til små lokale frisører.

Derudover er det også hårmodeller, der ligger hår til frisørelevernes eksamen.

Hvordan bliver jeg hårmodel?
Mange frisører og stylister er hele tiden på udkig efter nye modeller og dermed nye looks. Onlinecasting bliver tit kontaktet af stylister, der skal bruge nye modeller. Så start din karriere ved at oprette en profil her.

Hvis du være hårmodel flere gange, så sørg for at dit hår stadig har længde. Det giver de bedste muligheder fremover.

Kan man sætte begrænsninger som hårmodel?
Ja, du kan godt sætte begrænsninger på, hvad du gerne vil have, men du får et langt bedre resultat, hvis du lader frisøren om at bestemme. Nogen klæder det at have en klassisk frisure, andre kan bære det ekstreme. Snak med stylisten om, hvor langt du er parat til at gå inden klipningen.

Hvordan forbereder man sig til jobbet?
Lad være med at farve dit hår eller andet inden jobbet. Du skal se dig selv om et blankt lærred kunstneren  selv kan sætte sit præg på.

Hårmodeller skal have et sundt og flot hår. Brug derfor hårkur ofte, så dit hår ser sundt ud. Dit hår skal kunne klare mange frisurer og opsætninger og bliver dermed mere slidt.

Husk at opdatere din profil-side på Onlinecasting.dk, hvis du ændrer dit udseende drastisk.

Kan man tjene penge på at være hårmodel?
Nogen kan tjene penge på at få stylet håret, men du skal ikke regne med at blive millionær. Til gengæld får du klippet og farvet håret gratis. Somme tider bliver der uddelt de hårprodukter, som stylisten har brugt til dit nye look.

Så er du klar til at forvandle dine triste lokker til en flot, moderne frisure, så hold øje med Onlinecastings mange opslag. Her kan du tit finde jobs som hårmodel.

Opdateret: Torsdag d. 20 december 2018

Læs også:

Torsdag d. 20 december 2018 - For modeller

VIDEO: Alt om at være hårmodel

Isabella forklarer hvordan det er at være hårmodel, hvad der kræves samt hvad man får ud af det. Læs artikel

Isabella forklarer hvordan det er at være hårmodel, hvad der kræves samt hvad man får ud af det.

Tirsdag d. 5 marts 2019 - For statister

Derfor er ulønnede jobs en god idé

Ulønnede jobs er langt fra et ukendt fænomen i den kreative branche. Inden du vrænger på næsen, så læs her, hvorfor det kan være en god idé at søge dem. Læs artikel

Ulønnede jobs er langt fra et ukendt fænomen i den kreative branche. Inden du vrænger på næsen, så læs her, hvorfor det kan være en god idé at søge dem.

Tirsdag d. 22 december 2015 - For modeller

Kan jeg blive håndmodel?

Det kan lyde som en joke, men den er god nok. Du kan godt blive håndmodel. Håndmodeller bliver brugt i reklamer for eksempelvis smykker og cremer, neglepleje mv. Læs artikel

Det kan lyde som en joke, men den er god nok. Du kan godt blive håndmodel. Håndmodeller bliver brugt i reklamer for eksempelvis smykker og cremer, neglepleje mv.

Tirsdag d. 23 august 2016 - For modeller

Lær at posere foran kameraet

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig. Læs artikel

Du er lige blevet booket til dit første photo shoot som model. Du glæder dig selvfølgelig rigtig meget, men nu begynder nervøsiteten at melde sig.