Forside > Castere & agenter > Opret agentprofil

OPRET AGENTPROFIL

Udfyld formularen for at oprette Deres agentprofil og herefter kunne kontakter profiler direkte via systemet.
Felter markeret med * skal udfyldes.

BEMÆRK: Agentprofiler benyttes KUN af castere / instruktører mm. der ønsker at udbyde jobs til vores mange spændende profiler.

Når De har oprettet Deres agentprofil, vil De pr. e-mail modtage en bekræftelse samt Deres login-informationer.

VIGTIGT: Sørg for at lave en grundig beskrivelse af hvad De præcist skal bruge Deres agentprofil til. Uden beskrivelse vil din agentprofil ikke blive godkendt.

Det er gratis at oprette og benytte en agentprofil.

Personlige informationer


Beskriv hvad skal du bruge din agentprofil på Onlinecasting.dk. VIGTIGT: Sørg for en grunding beskrivelse.

Ja, jeg står inde for at vores regler er gennemlæst og forstået.
Regler:

Ved at sende disse oplysninger erklærer ansøger at de udfyldte informationer er korrekte, og at ansøger har læst og forstået denne aftale. Onlinecasting forbeholder sig retten til at undersøge om ansøgers udfyldte informationer er i overenstemmelse med dennes faktiske forhold, eftersom profilen ellers ikke vil blive godkendt. Uden en godkendt profil, er det ikke muligt at logge ind, kontakte profilerne og benytte sig af de forskellige funktioner. Når vi har godkendt Deres informationer vil agent-profilen blive aktiveret, og alle funktioner blive gjort tilgængelige. Onlinecasting kan ikke holdes ansvarlig for korrektheden af profilernes informationer. Desuden kan Onlinecasting heller ikke holdes ansvarlig såfremt en person ikke møder op til et aftalt tidspunkt etc. Når man som agent på Onlinecasting.dk kontakter en profil via systemet, vil denne inden afsendelse blive gennemlæst af Onlinecasting.dk. Såfremt indeholdet ikke er sobert og passende (involverer nøgenhed mm.) vil beskeden ikke blive videsendt til profilen. Reklamer og anden irrelevant information vil på ingen måde blive afsendt. I tilfælde af dette vil agent-profilen blive slettet. TFP fotografer accepteres ikke. Direkte henvendelser til profiler med henblik på kopiering til egen database / kartotek er ikke tilladt. Når du har en agentprofil på Onlinecasting, vil du automatiske modtage vores månedlige nyhedsbrev. Desuden accepterer De følgende handelsbetingelser.