Forside > Succesoplevelser > Medvirkede i filmprojekt


Medvirkede i filmprojekt


Irene, 73 år, Storkøbenhavn

Hej Onlinecarsting!

Vil meget gerne dele min oplevelse fra et filmprojekt, hvor jeg var konen i et trist ægteskab, der bare var tomt og dødt efter mange år, og hvor hverken mand eller kone turde tage fat på problemet, dog det gjorde hendes mand til sidst, på sin helt særegen måde.

Film projektet, blev ledet af 4 dygtige unge fra Film- og Medievidenskab v. Københavns Universitet, en kortfilm på 4-6 minutter.

Titlen er " På flasken".

Filmen er en fiktionsproduktion og omhandler et ældre ægtepar og deres trivielle hverdag sammen, deres daglige rutiner og ture i kiosken.

Så til sagen 

En formiddag/eftermiddag blev jeg ringet op af en Charlotte Brodthagen ( en af filmskaberne), om jeg ville spille konen i et ægteskab som ikke fungerede mere.

Jeg spurgte lidt ind til titlen, og på en hjertelig og varm måde fortalte Charlotte hvordan og hvorledes.

Da jeg syntes det var en ære at blive ringet op, blive spurgt om man ville eller havde lyst til at være med -  og ! at lige min profil passede ind i deres projekt, kunne jeg jo kun sige JAAAA .

Vi aftalte hvor og hvornår, og at Charlotte ville sende mig nærmere ang. tøj osv..

Dagen kom så hvor jeg skulle stå ansigt til ansigt med de 4 dygtige filmskabere, samt min "husbond".

Nærvøs ??? nej slet ikke, for Charlotte og de 3 andre filmskabere, Sofie, Signe og Martin ( Martin er manus forfatteren ), lod alt få sin begyndelse for os, under stille og rolige forhold, hvor vi lige skulle "føle" hinanden af først.

Så gik optagelserne igang, det var så skønt at opleve hvor nensomme de var med os, de vidste jo at det var første gang vi optrådte som " skuespillere " - og selvom flere af dem er ganske unge i den "verden", var de fantastiske til at få os til at leve os ind div. scener og følelser.

Jeg oplevede også hvilken respekt de havde for hinandens kunnen, som gav en rar og god stemning under optagelserne.

Optagelserne forløb over 2 dage.

Et super dygtigt team, der helt sikker (hvis det er det de vil) kan få en fin Karriere indenfor filmverdenen.

Jeg kan kun ønske Charlotte, Sofie, Signe og Martin held og lykke, og et STORT tak for spændende og dejlige dage, og pøj pøj med filmen.

Og ! hvem ved  - måske ses vi igen i den "verden" ???

Irene Larsen (ID:73980)