Forside > Succesoplevelser > Anneli s succesoplevelse


Anneli, 51 år, Storkøbenhavn

Hejsa,

Jeg var for et par måneder siden på Bornholm, og skulle egentlig spille en større statistrolle som "nøgen bridgespiller"

Men af uheldige grunde fik jeg først besked samme dag, som vi skulle indspille ... lidt af en skuffelse.

Men jeg måtte jo få det bedste ud af det og være en "nøgen kvinde" i baggrunden.

Jeg tog bussen og færgen sammen med en anden statist, han var meget morsom og var ikke spor bange for at sige sin mening.

Da vi ankommer til stedet, hvor alle deltager skulle indspille en scene.

Bliver vi præsenteret af "klovneholdet"

Vi giver hånd og siger vores navne.

Da vi kom hen til Iben hjejle, siger min statist kammerat ... "hej Iben, du ser ikke så hærget ud som du plejer" Jeg kunne ha kryppet i et musehul! *G*

Iben som har rimelig god humor og selvironi ... bukker pænt og siger tak.

Da vi sidder og venter på flere deltager, sætter jeg mig ud i haven på en bænk.

inden ret længe kommer de nye og sætter sig.

Nu kommer Frank ud og begynder at give hånd til de nye, og skulle til at give mig hånden "igen" da jeg råber ... "nå.. Frank, spil nu ikke mere dum end du er i forvejen" Så vender Frank sig om og smiler skævt "jeg vil gerne betragtes som normal udenfor arbejdstid" SÅ fik jeg den *GG*

Da vi skal til at indspille den scene ... på naturist område, får Frank og Casper en cykel hver.... De begynder at køre rundt, som om det var første gang de havde siddet på en cykel ... det så lidt komisk ud. Og det fik mig til at råbe efter dem "giver i en donut til kaffen?" Taget fra THansen reklame.

Casper fattet den med det samme ... og tog cyklen med et forspring og kørte så hurtigt han kunne .. og lavede så en Hård opbremsning... så han lavede en cirkel ... Frank var med på den ... og nu lavede de dont til kaffen begge 2, det var skide sjovt!

Jeg elsker serien klovn ... men nu elsker jeg  den endnu mere ... fordi jeg kom på tæt holdet og at derSÅ ingen replikker var!! syntes jeg at deres skuespil var endnu mere professionelt.

God statist/rolle jagt

Anneli Lyzet Nielsen