FOR ALLE: Publikum søges til Kongerigets Klogeste, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vil du fejre fredag i DR Byen sammen med Mads Steffensen? Så vil vi meget gerne høre fra dig, for der er stadig ledige pladser til publikum på optagelserne på DRs seer-succes ‘Kongerigets Klogeste' på fredag. Det er selvfølgelig gratis, og vi byder på sodavand og snacks.

Kan du hjælpe os med at sidde i publikum fredag aften kl. 18? 

Der kvitteres til gengæld med super-spændende underholdning, når vi byder velkommen til fredags-optagelser på DRs succes-program Kongerigets Klogeste i DR Byen, i det store studie, hvor også X-Factor foregår. 

Mads Steffensen er vært og spændingen høj - og i aftenens program dyster fire kloge hoveder i forskellige intelligensformer. Deltagerne er lidt klogere end den gennemsnitlige dansker - og den af dem, der klarer sig bedst, går videre mod finalen og chancen for at vinde den store præmie.

Du kan sidde med på publikumspladserne, når der optages. Det er gratis, men man skal være mindst 12 år gammel. Det hele tager godt tre timer fra mødetidspunktet.

Hvis du vil sidde med på publikumspladserne, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, ønsket antal pladser, at du bestiller til 22. august og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info. 

Det foregår:

Fredag d. 22. august, mødetid kl. 18:00 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID