Kvindelige skuespillere søges til gyserfilm med internationalt potentiale

Kvinder 20 - 35 år, Hele landet

UDLØBET

Vi er netop i gang med forarbejdet på en gyserfilm med hovedblik primært på det udenlandske marked, og hertil søger vi to kvindelige skuespillere i alderen ca. 23-35 +/-.

Der er tale om ret krævende roller men også roller der vil kunne åbne nogle døre til mange nye muligheder for den enkelte skuespiller, i det der er et kæmpe potentielt publikum til filmen.

Der er tale om low-budget spillefilm på ca. 90 min., skrevet af en engelsk forfatter, hvortil der allerede er vist interesse fra en amerikansk filmdistributør og vi er også så godt som sikrede distribution i Tyskland, England og Danmark samt film festivals rundt omkring i verden.
 
Den store erfaring er ikke nødvendig idet vi vil afholde en casting, men det er meget vigtigt at du ikke er blufærdig, idet filmen indeholder nogle enkelte korte nøgenscener.

Det er meget vigtigt for os at understrege at der på ingen måde er tale om porno, og at disse scener vil blive lavet meget smagfuldt, men de er nødvendige for filmens udvikling.

Desuden må det nævnes at disse blot er en lille del af filmen, men stadig meget vigtige.
 
Endvidere er det nødvendigt at du har et rimeligt engelsk, det behøver dog ikke være perfekt i det de to piger i historien kommer fra Tjekkiet.
 
Vi hører meget gerne fra interesserede i et indtil videre ikke fastsat tidsrum, og vi vil løbende gå i dialog med alle interesserede for at sikre at de er ok og komfortable med scenerne i filmen.
 
Det er endnu usikkert hvornår vi optager, men vi satser på september/oktober 2006, hvortil filmen forventes færdig i starten af 2007 og klar til at blive sendt ud.

Vi regner med at optage i København og omegn, men tilmeldinger fra hele landet er meget velkomne.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID