AUDITION FOR ALLE: Deltagere søges til Musicalen Frankieboy, ODENSE

Mænd og kvinder 13 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Odense Musical Teater holder 29. januar 2006 optagelsesprøve på musicalen Frankieboy.

Vi skal bruge ca. 50 medvirkende, mellem 16 og 60 år fordelt på skuespillere, dansere og kor og du kan tilmeldes i en eller flere af disse tre kategorier:

Danser: kun dans - ingen sang - der skal kun danses til prøven (Prøve til dans alene foregår primært 10 og 11)
Skuespiller: sang og dans - der skal både danses og synges til prøven (Prøve til skuespil foregår primært mellem 11 og 16)
Stationært kor: kun sang - der skal kun synges til prøven (Prøve til kor alene foregår primært mellem 17 og 18)

Til optagelsesprøven skal interesseredde møde med en sang, der er sunget af Frank Sinatra, Dean Martin eller Liza Minelli, og man skal huske at medbringe noder.

Der skal ikke forberede noget til dansen.

Om forestillingen:
Odens Musical Teaters næste udspil i Den fynske Landsby bliver en helt ny og spændende musical: ”Frankieboy i Vegas” om showkliken ”The Ratpack” og Frank Sinatra dramatiske liv med ufattelige succeser, men også både store karrieremæssige op- og nedture, og stormfulde møder med en sværm af de mest kendte kvindelige stjerner og Mafiaen.

Forestillingen bliver en udfordring for sangere og ikke mindst gode dansere. Med en lang række af Frank Sinatras og i øvrigt Dean Martins, Sammy Davis Junior og Liza Minellis uforglemmelige melodier, og med Vegas - ”byen der aldrig sover” som centrum for de festlige og dramatiske begivenheder, er der langt op ril en række store show- og dansenumre.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID