Skuespillere med pakistansk/indisk baggrund til drama kortfilm, København

Mænd og kvinder 25 - 75 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET
Clapboard på hvid baggrund

Til dramakortfilmen "Mashallah!" søger independent filmmageren Shahbaz Sarwar (som senest har stået bag verdens største Star Wars fan film "Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale - Part I") skuespillere, der kan gå for at ligne og lyde som pakistanere.

Filmen omhandler en pakistansk mand i Danmark, der brager ind i midtvejskrisen, der udfolder sig over en enkelt dag. Historien er inspireret af Arthur Millers "En Sælgers Død" og ægte historier fra det pakistanske miljø.

Filmen sigtes efter at blive sendt ud på kortfilmsfestivaler over hele verden i år.

Der søges støttemidler til at give symbolsk honorar, men det er ikke garanteret, at støtten kan opnås og derfor er opslaget pt. skrevet som "Ikke Lønnet".

Rollebesætningen:

Asif Chaudhary (Spillealder - 65-75 år): En ældre pakistansk far, der har taget turen fra Pakistan i starten af 1970'erne som gæstearbejder. Stolt, støttende, uhensigtsmæssigt fornærmende og dominerende. Urdu er påkrævet. 2 spilledage.

Asma Chaudhary (Spillealder - 55-70 år): En ældre pakistansk mor, der værner om familiens stabilitet og følger sin ægtemand på godt og ondt. Varm og intens. Kærligheden er rodfæstet i hende, men pligt og ansvar er lige så vigtigt. Urdu er påkrævet. 2 spilledage.

Junaid/Jamilla Chaudhary (Spillealder 20-30 år): Lillebror eller lillesøster til hovedrollen. Går på lægestudiet og er sine forældres yndling. Urdu foretrækkes, men er ikke et krav. 2 spilledage.

Rafiq (Spillealder 30-40 år): Gammel juraven og ven af familien. Blev styret af sin familie til at blive advokat i en tidlig alder og strålede. Er netop blevet partner. Omsorgsfuld, kynisk, hemmelighedsfuld, højklasse statusspiller. Urdu påkrævet. 3 spilledage.

Sonia (Spillealder 25-40 år): Rafiqs kone, der er omsorgsfuld, stilet og en kærlig mor med en bestemt hånd. Urdu foretrækkes, men er ikke et krav. 2 spilledage.

Optagelserne sigtes efter at være over 4-5 dage i perioden fra fredag d. 15. marts til og med tirsdag d. 19. marts 2024.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret